Nekem nem tetszik, egy brazil szappanopera jut eszembe ezekről, azt gondolnám, hogy a gyerek szülei vagy nem idevalósiak, vagy túl sok rosalindat, esmeraldát néztek a tévében.
2015. márc. 31. 22:34
2/20 anonim válasza:
Nekem tetszik az Evangelina :) Emánuel egy kicsit furcsa.
2015. márc. 31. 22:40
3/20 anonim válasza:
hú hát nagyon furcsa, különleges nevek. Az Evangelináról az Evangélium jut az eszembe (gondolom ez a cél), így nekem kicsit sok.. Az Emánuel is eléggé valláshoz kapcsolódó név és nekem mindkettő szokatlan.
2015. márc. 31. 22:43
4/20 anonim válasza:
nekem személy szerint nem tetszenek, tényleg olyan giccses, szappanoperás hatásuk van. mondjuk én amúgy sem vagyok barátságos ezekkel a mostani nevekkel.. :D
2015. márc. 31. 22:53
5/20 anonim válasza:
Nekem tetszenek, főleg az Evangelina.
2015. márc. 31. 23:08
6/20 anonim válasza:
Emánuel kicsit lányos régi Gergely Robi sláger jut eszembe.
A lány szép de ha így ejted ki s nem dzsvel akkor röhej.
Legyen inkább Emerencia vagy simán Éva.
2015. márc. 31. 23:08
7/20 anonim válasza:
Annyira szúrja a szemem, nem bírom mostmár megállni., MILYEN BRAZIL SZAPPANOPERÁKKAL jössztök állandóan? Az Mexikói és telenovvela. Nem mindegy, se az ország, se a műfaj. A szappanopera teljesen más műfaj, az olyan, mint pl a Barátok közt, Dallas, ami évekig megy, változhatnak a szereplők, nem tudják az elején, hogy mi lesz a vége, stb. Amiket itt ti mindig emlegettek az telenovella. Gondolom azt meg nem kell elmagyarázni, hogy mi a különbség Brazília és Mexikó között, könyörgöm, nem is egy nyelvet beszélnek!
2015. márc. 31. 23:10
8/20 anonim válasza:
mivel semmi ilyesmit nem nézek, honnan tudnám, hogy pontosan mi a műfaj neve?
ha mutatok neked egy számot, lehet hogy te azt mondod rá, hogy metálzene, miközben meg mondjuk egy lightos hardcore. mégsem szedném le a fejed miatta.
de akkor javítok: olyan telenovellás hatása van :D
2015. márc. 31. 23:16
9/20 anonim válasza:
Emánuel egy francia nőci neve volt egy erotikus filmből, amiből Gergely Robi azt a dalt írta. :)
2015. márc. 31. 23:16
10/20 anonim válasza:
Neked meg gondolom nem kell elmagyarázni,hogy a JÖSSZTÖK,AZ JÖTTÖK! Ilyen szó nincs,hogy jössztök! :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!