Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a szájrapusziról?

Mit gondoltok a szájrapusziról?

Figyelt kérdés

Egy éves kisfiam mindig szájrapuszit ad, nálunk ez ilyen "családi szokás" kiskoromba maminak és anyunak is szájrapuszit adtam köszönéskor (már nem)

Barátnőm szerint ez undorító, ti mit gondoltok? Le szoktassam róla a kisfiam?

2015. ápr. 3. 13:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
40%
Nem látok benne semmi undorítót és gusztustalant. 6 éves kisfiam is néha szájon puszil.
2015. ápr. 3. 13:58
 12/21 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk nincs szájra puszi a gyerkőcnek. Ha véletlen úgy alakul, mert "elcsúszik" persze nem csinálok belőle ügyet.
2015. ápr. 3. 13:58
 13/21 anonim ***** válasza:
20%
Mi ebben az undorító?Ki így,ki úgy.Nálunk a kis csaj ilyen(a legnagyobb bátyja soha,a kisebbik néha néha).2.5 éves,és általában a szánkra lehel egy puszit.
2015. ápr. 3. 14:01
 14/21 anonim ***** válasza:
37%
Nagyobb korában sem kell leszoktatni a gyereket. Minek? Ha az a szokás, akkor az a szokás. Majd ha a gyerek önmagától le akar szokni, akkor leszokik róla.
2015. ápr. 3. 14:06
 15/21 anonim ***** válasza:
48%
Gusztustalan. Én nem tudnám "csókolgatni" a fiamat.
2015. ápr. 3. 15:05
 16/21 anonim ***** válasza:
47%
Ki beszél csókolgatásról? Miért undorító? A saját gyerekemtől csak nem undorodom!
2015. ápr. 3. 15:08
 17/21 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom miért mondja sok szülő hogy undorító. Egy békát szájon puszilni undorító, mert maga a béka is undi de a gyerekem az nem.

Én szájon puszilom és az apja is. Szerintem semmi undorító nincs benne. De ki így ki úgy.

2015. ápr. 3. 15:29
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én magamtól szoktam le róla kb. 7 éves koromban.

Senkinek nem adtam szájra puszit mamiékon és anyán kívűl,

a többi rokonunknak sem .

Apám nem volt , így amikor anya dolgozott mindig mamáéknál voltam és náluk ez így volt ha köszöntek akkor szájra puszit adtak egymásnak mama is dédinek, anya is nekik és én is. Nem napi 60x csak , ha köszöntünk. Szerintem ez még a dédiéknél volt szokás és úgy maradt meg.

2015. ápr. 3. 15:55
 19/21 anonim ***** válasza:
40%
A 13. vagyok.Ki beszél csókolgatásról?!Pusziról van szó!Ráadásul a gyerekem a saját vérem,Nehogy már undorítónak tartsam,pl. a száját!Jézusom!
2015. ápr. 3. 16:32
 20/21 anonim ***** válasza:
38%
Nalunk nagyon ritkan igy sikerul, de nem szornyulkodom, hogy ezt nem szabad, mert nem gusztustalan! Mellesleg kicst nyugatabbra (eltem Angliaban es Belgiumban, ket honapot pedig Bordeaux-ban), ez teljesen elfogadott dolog.t. Ugy sikerul, hat ugy sikerul! Nem feltetlen kell a szajaba nyomni a csokokat, de nem ordogtol valo az, olykor megesik. Egy kicsit lazabban is hozza lehetne allni!
2015. ápr. 3. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!