Ezek szerint a nemiszervére is adhatsz puszit, elvégre az csak egy puszi, nem oralis szex.
2020. júl. 22. 06:00
22/34 anonim válasza:
#21:Örülök, hogy végre megjelentek azok az emberek, akik szexuális tettkénk gondolnak egy szájrapuszira. Végül is kicsit sem abnormális. 😂😂😘
2020. júl. 22. 07:31
23/34 anonim válasza:
22!
A szajrapuszi abnormális. De ha szerinted nem, akkor magyarázd el, mi a különbség szerinted aközött, hogy a szájára ad az puszit és aközött hogy a nemiszervere. Hiszen az anyja/apja vagy és ez csak egy puszi, ahogy írtad.
2020. júl. 22. 07:53
24/34 anonim válasza:
Azért nehogy már a szám, meg a nemiszervem ugyan az legyen..
A számra adhat puszit a gyermekem, a nemiszervemet utáljára max. a születésénél láthatta. Hagyjuk már, hogy eközött ne legyen különbség.
2020. júl. 22. 09:39
25/34 anonim válasza:
Van különbség, de mégis ugyanaz. Normális ember nem csókolja szájon a gyereket.
2020. júl. 22. 09:41
26/34 anonim válasza:
Akkor gondolom az is mindegy neked, ha a kolléganőd a szájára ad puszit a férjednek, vagy te az apósodnak is oda szoktál nem? 😇
2020. júl. 22. 12:22
27/34 anonim válasza:
Jézusom emberek! Most jöttem ide, de ami itt van..
Szerintem nem gáz a szájra puszi, de maximum 2-3 éves korig. Utána már tényleg kicsit gáz, de mindenkinek szíve joga. Azért egy felnőttet, egy gyerekkel összehasonlítani ilyen esetben rohadt gáz. A nemiszerv meg a száj szintén más tészta.
2020. júl. 22. 12:40
28/34 anonim válasza:
De én még mindig nem értem, amire nem is válaszolt senki: mi az oka annak, hogy ti pont a gyerek szájára akartok puszit adni, mikor annyi más helyre adhatnátok? Miért van az, hogy ránéztek a gyerekre, és nem azt mondjátok, hogy na, megpuszilom a homlokát, a kis arcát, a vállát, hanem az ajkát fogom megpuszilni?
2020. júl. 22. 12:43
29/34 anonim válasza:
27!
Miért, mi változik, 2-3 éves kor után már nem marad a gyereke?
2020. júl. 22. 12:49
30/34 anonim válasza:
Az egész pusziskodás az őskorra lehet visszavezetni, akkoriban az anya így táplálta a gyermekét, mint ahogy az állatok is. Előre megrágta az ételt, majd a gyereke szájába tette. Így lett a szeretet, gondoskodás jelképe a puszi, csók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!