hát ha nem nyelves... szerintem még belefér, bár én nem szívesen csinálnám
2013. jan. 29. 13:02
2/18 anonim válasza:
Mielött gyerekem lett én is utáltam.
DE mi férjemmel sokat puszilkodunk és mindig szájra. Mikor megy dolgozni, mikor haza jön, csak úgy stb... Lányunkat mindig az arcán pusziljuk meg, de ö elkezdett a szánkon puszilni.
HÀT PERSZE. Mi is ott puszilkodunk, tölünk látta, és ö is része akar lenni ennek.
Mikor tesója megszületett öt is ott kezdte el puszilgatni.
Mindig mondom neki hogy az arcán, de már tudom hogy azok akik így puszilkodnak lehet csak apa-anya kapcsolata tükrözödik.
2013. jan. 29. 13:04
3/18 anonim válasza:
Nálunk nem fér bele,mi a férjemmel pusziljuk szájon egymást,kisfiunknak arcára,homlokára,nyakába adunk puszit,Ő is az arcunkra ad,lassan 2 éves.
2013. jan. 29. 13:06
4/18 anonim válasza:
Nem értem, miért kell ilyen kérdést havonta valakinek feltenni!!!!
Igen sok helyen ennek semmi jelentösége, a szájra adott puszi NEM csókolózás, és semmiféle szexuális jelentése nincs, hanem egyszerüen a családi szeretet kifejezése. Akinek ez nem tetszik, nem kell igy csinálnia, aki meg ezt szokta meg, annak meg joga van hozzá.
Emiatt veszekedést kezdeni fölösleges és értelmetlen.
2013. jan. 29. 13:07
5/18 anonim válasza:
Nekem a 8 éves kisfiam is a számra ad puszit :) és a 6 éves is, és a 2 éves kislányom is :) Én meg azt nem értem, hogy mi ezen a visszataszító.. Mi nem nagyon puszizkodunk apával a gyerekek előtt, így nem tudom honnan vették, én sem nagyon adtam a szájukra puszit, szóval passz, de így van, és én egyáltalán nem bánom :)
2013. jan. 29. 13:10
6/18 anonim válasza:
nekem 2.5 éves a lányom és néha szájon puszilom de nem nyilvános helyen s nem smárolom le mi a probléma?
oroszországba is csokoloznak felnött férfiak.
kultura és hozzáállás kérdése
2013. jan. 29. 13:13
7/18 anonim válasza:
Kinek mi köze van ahhóz, hogy puszilgatja a másik szülő a gyermekét? Sosem értettem ezt.
Mi nem pusziljuk szájon, de ahány család, annyi szokás, különbözőek vagyunk. Legyünk már kicsit toleránsabbak a másikkal.
2013. jan. 29. 13:15
8/18 anonim válasza:
Még mielőtt bárki is elkezdené mondani, hogy az a gyerek, hogy fog majd viselkedni amikor felnő, hát ez nem ettől függ, ahol nincs hajlam, ott nincs és kész. Amikor nem volt gyerekem utáltam ezt, de amikor megszületett a kislányom imádtam az arcát össze vissza puszilgatni, mert sokat szenvedtem érte és minden négyzet milliméterét imádtam a kicsimnek. Aztán jött a nagyobb kor, amikor valahogy úgy alakult, hogy a szájára kapott puszit leghamarabb, először én is visszafogtam magam, mert nem akartam, hogy mások megszóljanak, de a lány oda kérte, aztán megint eltelt egy két év és 5 évesen ő maga mondta, hogy most már ne adjam a szájára a puszit, mert azt csak a kisbabák kapják és ő már nagy lány, így leszoktunk róla, bár ha beteg még most is hamarabb odatartja a száját, mint az arcát, szerintem nála ez egyfajta kötődés. A fiamnál ugyanez volt, csak ő 6 évesen "lett nagy fiú".
2013. jan. 29. 13:15
9/18 anonim válasza:
Én is rossz szemmel néztem, ha valaki a száján puszilta meg a gyerekét. Kicsit talán betegesnek is tartottam. Aztán megszületett a lányunk. Egyszerűen nem lehetett kibírni annyira édes volt, muszáj volt egyszer megpuszilnom a száját! :D Ez csak úgy jön.
2013. jan. 29. 13:24
10/18 anonim válasza:
A szokások eltérők. S csupán csak a szemed kell kinyitni, hogy lásd ez így van rendjén.
Ezerféle dolog van, amit más család másként csinál mint mi.
Bár mi sem vagyunk szájra puszilós család, viszont nem látok ebben kivetnivalót. Ha ki kell valamin akadni, akkor az inkább a gyerekbántalmazás, az éhezés és egyéb kategóriák. Egy szájra puszi még nem jelent semmit!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!