Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok arról amikor az...

Mit gondoltok arról amikor az anyuka/ apuka szájra ad puszit a gyermekének?

Figyelt kérdés
Vannak ilyen ismerőseim, és én biztos nem tenném/tanítanám ilyenre, bár igaz h agyon szoktam puszilgatni de csak az arcát combját max.
2012. nov. 8. 19:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%

nekem egy éves a lányom

direktbe nem szoktam szájon puszilni de van amikor bohóckodik, nyalakodik és ilyenkor előfordul hogy megpusziljuk egymás száját

2012. nov. 8. 19:10
 2/12 A kérdező kommentje:
:D de ez aranyos :) viszont amikor még a 3-5 éves kis gyerek is szájra ad a szüleinek...óvoda előtt.
2012. nov. 8. 19:14
 3/12 anonim ***** válasza:
a fiam az apukájának a szájára ad. a férjem külföldön dolgozik, ezért csak hétvégente látja és szerintem így alakult ki nála, mivel tőlem ezt látta. mivel én a fiamat arcon puszilom, ő is engem. csak az apukáját puszilja szájon, senki mást.
2012. nov. 8. 19:18
 4/12 anonim ***** válasza:
32%

Én is, a férjem is szájra puszit adunk a gyereknek, az én szüleim is.

Engem ez nem zavar, annyira szeretem a gyerekem el nem mondhatom, még a sz@aros seggét is megcsómolnám!

Szerintem ebben semmi kivetnivaló, ki hogy szokta meg, ki mit hozott otthonról! Nekem ez természetes, viszont az nem hogy egy 2 éves gyerek pl. Még szopik, de annak meg lehet a szájra puszi undorító...

Engem még a 70 éves Mamám is szájon csókol!

2012. nov. 8. 19:36
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

Én is szájrapuszilom a gyerekem.Sőt 32 éves létemre a szüleimnek is így köszönök.Ki hogy szokta meg...

De miért baj ez?

2012. nov. 8. 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:

A 3 éves lánykám ezt látja tőlünk a férjemmel. És a rokonságnak is így akarna adni. Ezt elmondtam neki, hogy a papáéknak meg másoknak az arcukra adunk puszit, anyáék is oda adnak. És már szokik át hogy nekünk is az arcunkra ad.

De tényleg ahány család annyi szokás.

2012. nov. 8. 20:36
 7/12 anonim ***** válasza:

mi nem adunk a szájára,ha véletlenül úgy sikerül,akkor nevetünk rajta,ő is.én mondtam neki,hogy a szám az apáé,ő adjon máshova.

nekem fura,ha más a szájára ad a gyerekének,de az még furább,ha felnőtt ad a szüleinek a szájára,mint fentebb olvasta.de ha nekik így jó,csinálják,én nem foglalkozok vele,csak fura

2012. nov. 8. 20:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is furcsa. 5 éves kisfiam mondogatja, hogy szerelmes belém és szájon akar puszilni, de nem engedem. Nagyon jól tudja, hogy más az arcra és más a szájra adni a puszit. Nem vagyok híve kisebb korban sem.
2012. nov. 8. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fura, de hat nem az en dolgom. Az en lanyom is probalkozott mar minket utanozni,es nekem szajamra adni puszit, de elmagyaraztam neki, hogy azt nem szokas. Azt szoktam neki mondani, hogy kislany kislanynak nem ad puszit szajra. (Persze ez nem igaz, de meg nem kell tudnia a melegekrol. Meg 2.5 eves sincs.)
2012. nov. 8. 22:02
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

Nálunk csak anya és apa adhat szájra puszit, más nem. :) 3 éves kislány.

Nekünk így alakult, nem erőltettük, ezt látta, hogy mi egymásnak így adunk, de másnak nem.

Majd tizenéves korában úgysem fog adni sehogy sem. :D

2012. nov. 8. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!