Mit gondoltok arról amikor az anyuka/ apuka szájra ad puszit a gyermekének?
nekem egy éves a lányom
direktbe nem szoktam szájon puszilni de van amikor bohóckodik, nyalakodik és ilyenkor előfordul hogy megpusziljuk egymás száját
Én is, a férjem is szájra puszit adunk a gyereknek, az én szüleim is.
Engem ez nem zavar, annyira szeretem a gyerekem el nem mondhatom, még a sz@aros seggét is megcsómolnám!
Szerintem ebben semmi kivetnivaló, ki hogy szokta meg, ki mit hozott otthonról! Nekem ez természetes, viszont az nem hogy egy 2 éves gyerek pl. Még szopik, de annak meg lehet a szájra puszi undorító...
Engem még a 70 éves Mamám is szájon csókol!
Én is szájrapuszilom a gyerekem.Sőt 32 éves létemre a szüleimnek is így köszönök.Ki hogy szokta meg...
De miért baj ez?
A 3 éves lánykám ezt látja tőlünk a férjemmel. És a rokonságnak is így akarna adni. Ezt elmondtam neki, hogy a papáéknak meg másoknak az arcukra adunk puszit, anyáék is oda adnak. És már szokik át hogy nekünk is az arcunkra ad.
De tényleg ahány család annyi szokás.
mi nem adunk a szájára,ha véletlenül úgy sikerül,akkor nevetünk rajta,ő is.én mondtam neki,hogy a szám az apáé,ő adjon máshova.
nekem fura,ha más a szájára ad a gyerekének,de az még furább,ha felnőtt ad a szüleinek a szájára,mint fentebb olvasta.de ha nekik így jó,csinálják,én nem foglalkozok vele,csak fura
Nálunk csak anya és apa adhat szájra puszit, más nem. :) 3 éves kislány.
Nekünk így alakult, nem erőltettük, ezt látta, hogy mi egymásnak így adunk, de másnak nem.
Majd tizenéves korában úgysem fog adni sehogy sem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!