Féreghajtót adott már valaki a gyermekének?
Figyelt kérdés
3,5 éves a lányom, folyása van, nehezen kakil, erre féreghajtót írtak fel.
Nem láttam gilisztát, vagy bármi mozgót a kakiban.
Van ennek valami mellékhatása ha beadom a gyereknek?
2012. nov. 1. 09:49
1/4 anonim válasza:
Szia! Én adtam a kisfiamnak.Neki nagyon viszketett a feneke,de semmi kipirosodás nem volt.Két tablettát vett be pár nap kihagyással,mellékhatás nem volt,a viszketés elmúlott.Ha nem múlik el a folyása a kislányodnak,akkor érdemes elvinni gyerek nőgyógyászhoz.Amikor a lányom a kicsi volt én is vittem ilyen problémával nődokihoz :)
2/4 anonim válasza:
Mellékhatása az adott szertől függ, de jellemzően nincs, vagy extrém ritkán jelentkezik, általában ott is allergia az ok.
3/4 anonim válasza:
Én piciként kaptam, valami macskás dolog miatt, hogy onnan szedtem össze..annyira emlékszem az egészből hogy nagyon viszketett a fenekem vagyis az ánuszom és miután beadták a gyógyszert, tényleg jött is belőlem giliszta. 1 kezelés volt, nem volt utána semmi bajom, se mellékhatás, se semmi.
4/4 A kérdező kommentje:
Kutyánk macskánk nincs.
Tisztaság van.
Gondolok arra, az oviban nem
Törlik ki a fenekét, van hogy egész nap a kakis bugyiban van, nem-e attól vannfolyása.
Nőgyógyász írta fel. 1,5 hónapja van folyása, az antibiotikum hatott, de rá 2 hétre megint elő jött, akkor kenőcsöt írtak, most meg ezt.
Igazából az érdekelne, nem fog tőle menni a hasa? Ha vannak benne giliszták, azok mennyi idő alatt jönnek ki?
Holnap kiváltom, beadom neki.
2012. nov. 1. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!