Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan anyuka akinek a...

Van itt olyan anyuka akinek a 3,5 éves gyermekének visszanött az orrmandulája?

Figyelt kérdés

Kisfiamnak kivették juniusban az orrmanduláját ,csak hallottam ha kicsinek veszik ki akkor meg van rá az esély hogy visszanöljön!!

Igaz lehet ez?

Ja és az is hogy ha az orrmaduláját kivették akkor többször lesz a torokmandulája gyulladt??Köszönöm előre is

2012. szept. 26. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Igaz az, hogy visszanőhet, ha kicsi amikor kiveszik. :) A lányomnak 3 évesen vették ki, eddig szerencsére nem nőtt vissza, a gyerekorvosunk azt mondta, kb. 1 év múlva lehet,hogy visszanő. Nem tudom, ha addig nem akkor már nem vagy hogy van, erről nincsenek infóim. Mi eddig megúsztuk 4,5 éves a lányom. Volt nemrég egy időszak, amikor éjjel horkolt, már azt hittem visszanőtt neki, de a gyerekorvos adott neki egy nagyon drága receptköteles orrsprayt, este fújtunk az orrába 1-1 fújást és mintha elvágták volna a horkolást, azóta semmi baja. A torokmandulája nem volt gyulladt, bár nem is hajlamos rá, nem tudom mi van, ha hajlamos.
2012. szept. 26. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
a szomszéd kisfiúnak visszanőtt
2012. szept. 26. 14:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után nőtt neki visszam nem tudod véletlen?
2012. szept. 26. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:
1 éven belül
2012. szept. 26. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
2,5 évesen vették ki a kisfiam orrmanduláját. A főorvost kérdeztük, ő azt mondta, nem nagyon jellemző, hogy visszanő, de előfordul.
2012. szept. 27. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!