Anyuka és apuka szájon puszilja a kétéves kisfiát. Helyes ez?
Figyelt kérdés
Bocs, de a hátamon a szőr feláll mikor látom. Brezsnyev elvtársék jutnak az eszembe, talán az oroszoknál szokás lehet de nálunk még nem láttam.2013. jan. 29. 13:01
11/18 frászkarikaborsó válasza:
Számomra a szájra puszi már szexuális jellegű kontaktus, így én nem csinálnám. De ha valaki számára nem az, akkor csinálja nyugodtan, engem nem zavar és nem hiszem hogy a gyerekének baja lesz tőle.
12/18 anonim válasza:
Mikor kicsi voltam, nekem is a számra adtak puszit, és semmi negatívat nem látok benne, nem lett bármilyen kihatással a későbbi életemre vagy ilyesmi...
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lájkoltam. Egyébként a gyermekemről-unokámról volt szó. Tehát közelállók...
2013. jan. 29. 18:40
14/18 anonim válasza:
Nálunk sem szokás az ilyesmi és nem is szeretném ha szokás lenne.
Mi a férjemmel ezt nem tartjuk jó dolognak és a mi családunkban sem volt ilyesmi és egyetlen ismerősünknél sem.
Tőlem/tőlünk ez nagyon távol áll,de egyáltalán nem érdekel és nem zavar,hogy más hogy csinálja.
15/18 anonim válasza:
Ha a gyermekedről és unokádról van szó, akkor gondolom ismerned kell őket annyira, hogy tudd nem azért csinálják, hogy a gyereket molesztálják. Gondolom, ha közelállók, akkor látnád rajtuk a beteges hajlamot vagy bármit, ami miatt szerinted ez Brezsnyev-féle szokás...
16/18 anonim válasza:
ó pontozzatok csak le akkor sem értem miért kell szájon csókolni a gyereket,és nem is csináljuk ennyi erővel titeket is lepontozhatnálak..
17/18 A kérdező kommentje:
Ne háborodjanak fel, 66 éves (F) vagyok de sosem láttam ilyet másnál sem. A leányomat kérdőre vontam és magyarul kiosztott. Szerinte ez természetes. Nekem már sosem lesz az.
2013. jan. 30. 10:50
18/18 anonim válasza:
Nekem a kislányom mikor először megpuszilta apukámat a száján, a nagyapónak igencsak elkerekedett a szeme, de nála csillogóbb szemű, boldogabb nagyapót mint ő akkor, nem láttam még életemben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!