Érdekelne, hogy egyes anyukák miért adnak puszit kisgyermekük szájára? Mi ennek az oka? Miért nem az arcára ad puszit gyermekének?
Nem értem, hogy mi ezzel a gondod.
Egy okos, művelt nő
Amerikaban a baratok is igy koszonnek
Oroszoknal a politikusok mar ezer eve igy koszontek egymasnak
Magyarorszag meg kevesbe befogado ilyen teren, nem tudom szerencsere vagy sajnos
Mindenét puszilom, csak az intim részét nem. A szájrapuszinak kisgyereknél nincs szexuális töltete. Ha a kezét megpuszilod sem kézcsókot adsz a tiszteleted és üdvözlésed jeléül. Vagy a fülét nyakát sem is megpuszilom, felnőtteknél ez ugye erogén zóna, de gyereknél nem.
Ahogy nő ez magától alakul. A 21 éves fiammal is volt szájrapuszi kiskorában. Ahogy nőtt úgy maradt el magától.
Ha a fertőzés a bajod ezzel, akkor tudd, hogy betegen senkinek nem adok puszit még az arcára sem, ha a szexuális töltet a bajod, ebben olyan nincs, mivel nem vagyok pedofil.
Nem gondolom, hogy bármiféle baja lenne ettől a gyereknek akár egészségileg, akár mentálisan. Feltéve ha nem erőszakkal van kicsikarva az a szájrapuszi.
csak
problem ?
miért foglalkozol mással ? te nem így csinálod más meg máshogy és?
A kerdezo csak szeretne tudni az okat... en is kivancsi lennek ra , eleg erdekes dolognak tartom.
Ha a ferjemet latnam hogy szajon puszilja a 3 eves lanyomat minimum egy nyakast kap erte . De azt se tartom okesnak ha az apa a fiat puszilja szajon. Tobb szempontbol sem elonyos ez a dolog , olyan betegseget adhatsz at amirol nem is tudsz csak hordozo vagy.De ez maganvelemeny amire biztos senki sem kivancsi.
8.
nyakasd adnál a férjednek? jó kis kapcsolat lehet...
javaslom h írd be a keresőbe itt és kb 200db hasonló kérdést dob fel az oldal ott találsz választ ...
nem vágom miért kell általános témáról heti 3x ugyan azt megkérdezni...
de segítek mert valószínűleg ez nem megy ...
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=sz%C3%A1jra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!