Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem unjátok ha minden gyerekcu...

Nem unjátok ha minden gyerekcuccot rátok akarnak sózni?

Figyelt kérdés

A lányom 1.5 éves. A közeli családban van 4 kislány rokon. Tesómék, sógornőmék gyerekei. És folyton mindent nekem adnak ide, vagy akarnak. Ha valami meg nem kell látom rajtuk, hogy nem értik meg jaj hát vidd már el, mi is imádtuk stb.

Én elég minimalista vagyok, nem szeretek felhalmozni ezer dolgot halomra, a gyereknek sincs szüksége 600ezer játékra szerintem.

És már néha unom. "Jaj itt ez a gyerekfotel vigyétek el, semmi baja.. " " Itt vannak a kis székek asztallal, vigyétek el" "Jaj itt van 2 zsák ruha nektek raktam félre, vigyétek"

Még a ruha oké, elég jól áll anyagilag mindenki a ruhák nagyrésze Next, Mamas and Papas, H&M, Gap stb. jó állapotúak, de most is elfogadtam tegnap egy zsákkal, itthon néztem, 3-4-5 évesre valók. A lányom 1.5

Most tárolgassam ezeket is évekig akkor..

Én nem tudom miért de tökre nem szeretem ezt, ha elmondom valamire is érthetően hogy köszi nem kell, akkor is csak néznek hogy de miért?? Vigyed már, hát szeretni fogja a kicsi, neked miért nem kell semmi stb.

Ti nem unjátok ezt? Én nem vagyok lomtár.

2020. júl. 14. 10:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Pedig nyugodtan visszautasíthatod. Meg lehet mondani, hogy köszönjük, ilyenünk már van/nincs rá szükség/ kicsi meg hozzá. Aki megsértődik, az majd kisértődik. Én sem szeretek dolgokat halmozni és vhogy én rám is mindig megpróbálnak rámsózni mindent, gyerektől függetlenül is. Megtanultam nemet mondani, nem fogom más lomát kerülgetni az otthonombam.
2020. júl. 14. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!