Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lidl-ben kapható gyerekcuccok...

Lidl-ben kapható gyerekcuccok (ruhák, kabátok, cipők stb. ) ár-érték aránya megfelelő? Szeretitek?

Figyelt kérdés
Jó minőségűek, érdemes ott vásárolni? Most nagyon jó dolgokat látok az újságban,esőruha, cipő, de volt amikor fehérneműk, zoknik, pólók voltak jó árban. Érdemes ott vásárolni?
2013. szept. 17. 19:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kezdetben én is vonakodtam tőlük, de most már lesem a ruhákat. Cipőt még nem vettem, de gyerekruhákat igen, és nagyon jók szerintem. Illetve egy melltartót is próbáltam, azzal is elégedett vagyok.
2013. szept. 17. 19:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem a Lidl Lupilu cuccait.

Sejtem, hogy mit néztél ki, hozzánk ma állított be a nagymama az esőnadrág-kabát összeállítással, nagyon örültem neki! :)

Amikor még aprócska volt, vettem ott bodyt, zoknit, harisnyát, sokat is hordta őket, és most a tesónak is jók lesznek, semmi bajuk nincsen.

Nyugodtan vásárolj!

2013. szept. 17. 19:37
 3/11 gabszem ***** válasza:
Mi ajándékba szoktunk kapni Apósoméktól Lupilu ruhákat. Szerintem egész jok és nagyon olcsók.
2013. szept. 17. 19:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Én még csak bodykat és melltartót vettem ott,de mindegyik jó minőség!
2013. szept. 17. 20:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Árban nagyon jók, az biztos, de a nagyon színes ruhákkal vigyázni kell, mert iszonyatosan engedi a levet, és nagyon csúnyán fakul. Van több Lidl-ös ruhája is a kisfiamnak, de az egyik sötétkék pulcsija úgy néz ki, mintha a turiból vettem volna, és mintha már 100 gyerek hordta volna, pedig vagy csak 3x mostam ki. Egyébként nem rosszak, mert nem nyúlnak ki több mosás után sem, csak tényleg a színekkel kell vigyázni. Én próbálok mindig világosabbakat (fehér, szürke, sárga) venni, mert pl. a sötétkék, sötétzöld nagyon csúnya lesz pár mosás után.
2013. szept. 17. 21:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Én rengeteg gyerekruhát veszek ott. (Nekem nem enged a színe.) Jó áruk van és nagyon jó minőségűek, az Aldiban is tök jó ruhák vannak, oda is érdemes bekukkantani. Ugyan az a márka van ott is, csak nálunk pl. az ALdiban nagyobb a választék. Most pl. melegítő nacit vettem a lányomnak 900 ft volt, H&M-ben szinte ugyan az 2900...
2013. szept. 17. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak én választottam így bele a színekbe. De azért először mosd külön őket, vagy használj színfogót, nehogy baleset érjen.

(5-ös voltam)

2013. szept. 17. 22:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Én többször vettem a LIDLben és az ALDIban is ruhát a fiamnak, és elégedett vagyok velük. Jó minőség, ár-érték arány elfogadható, és eddig szerencsére nem fakultak.
2013. szept. 17. 22:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem még soha nem engedett egyik ruha sem,kisfiam és pici lányom is van,mindkettőnek sok ruhát vásároltam már ott(vasárnap egy gumicsizmát a fiamnak,az esőruha szettje már megvan).Az ár-érték arány is abszolút megfelelő.
2013. szept. 17. 23:54
 10/11 anonim ***** válasza:
A body-k minősége iszonyú rossz. Nyúlik, mint a rétestészta. Viszont a többi ruhákat imádom. Itt csütörtöktől lesz akcióban az esőkabát, nadrág és bélelt csizmát is fogok venni. Tavaly is vettem kabátot és kantáros gatyát és még most is hordja. Nagyon meleg, mert polár a belseje. A pólók is jók illetve egy sportcipője is van a lidl-ből, az is szuper volt.
2013. szept. 18. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!