Csajok, miért értek rá most itt gyakorizni?
Figyelt kérdés
Az én férjem dolgozik, 2 nagyobb fiaim a nagy szülőknél lóg, a 11 hónapos fiam pedig alszik. A konyha rendben, most kicsit szabad vagyok...2013. aug. 1. 14:35
1/20 anonim válasza:
férjem és két fiam alszanak(a pici épp most aludt el végre),a mosogatás meg megvár:))
2/20 Jégtánc válasza:
Lányom alszik,apa dolgozik,két nagyfiam meg az apjuknál vannak.Vizet elzárták munkálatok miatt,így épp semmi dolgom:)
3/20 anonim válasza:
A fiam játszik itt a szobában. Nem kellek hozzá, csak figyelem, hogy ne tegyen kárt semmiben. :-) Emellett tudok olvasgatni.
4/20 anonim válasza:
A férjem dolgozik, a fiam alszik, holnapra megcsináltam az ebédet.
5/20 anonim válasza:
A férjem dolgozik, a fiaim alszanak ès rend van.
6/20 anonim válasza:
A lányom alszik, a férjem dolgozik, irtó nagy kupi van, de épp most nem érdekel, szerencsére délután sétálni viszi az anyósom, majd akkor összepakolok és megfőzök holnapra.
7/20 anonim válasza:
Lányom alszik, napi teendők kipipálva :) Szusszanásképpen vagyok itt :)
8/20 anonim válasza:
3 gyerekem alszik, a 2 legnagyobb az udvaron tologatja a legkisebbet, kertben hajnalban voltam, egyéb házimunkák, termények elrakása nagyrészt kész, főznöm nem kell, mert tegnapról maradt ---kicsit kifújom magam.
9/20 krisztivan válasza:
Fiam mamánál van,párom dolgozik,manók nem jönnek mosogatni hiába várok őket.De most nem zavar:-)
10/20 anonim válasza:
Alszik a kicsi, a nagy itt játszik, nekem meg fáj a fejem és eldőltem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!