Csajok ez gomba lenne?
Amikor utoljára együtt voltunk a férjemmel(múlthéten) rettentően fájt égett utána, ráfogtam a gumira, de lassan újra hétvége, és nemhogy javul romlik.(volt gumi nélkül is bennem...:S)(folyásom nincs, ellenben égő száraz)
Eddig egyszer tudtam, azt is leletről, hogy gombám van(candida), mert tünetmentes volt, de ez most iszonyat. Dokihoz holnap megyek, mit kell erről tudnom(kezelés)
Gondolom ha nekem poz lesz, akkor a férjemet is el kell zavarjam dokihoz, hogy kikezeljék. Remélem csak gombája van-volt és nem hozott haza mást:S
A gomba inkább elviselhetetlenül viszket, nem ég és fáj.
A férjed kezeléséről pedig meg kell kérdezni a nőgyógyászt, van olyan bakteriális fertőzés, amivel nem kell kezelni, csak téged, van olyan (pl. a gomba), amire azt a krémet kell használnia, amit te is kapsz, és van olyan betegség, amivel neki is dokihoz kell menni.
Miután randizgat ki tudja hány csajjal és mit csinált az elmúlt hónapokban...
Ez egy békülő együttlét volt köztünk...
És mivel soha női panaszom nem volt, és pont egy félig védett együttlét után jött ez elő...
Persze azt tudom a doki jobban meg tudja mondani mi is ez, csak rossz, de nagyon.
Dehogy van nekem szükségem erre. Sőt. Hétfőn lesz kenetvétel(ma nem tudta a doki levenni) és kapok rá gyógyit.
Addig próbálom túlélni, meg reménykedek, hogy javul(ha el nem múlik is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!