Csajok, miért értek rá most itt gyakorizni?
Figyelt kérdés
Az én férjem dolgozik, 2 nagyobb fiaim a nagy szülőknél lóg, a 11 hónapos fiam pedig alszik. A konyha rendben, most kicsit szabad vagyok...2013. aug. 1. 14:35
11/20 anonim válasza:
A férjem dolgozik, a fiam alszik. Ma főznöm nem kellett. Már kimostam egy adagot. Bár most hogy ide felléptem, érzem, hogy lehet nekem is aludnom kéne?????
12/20 anonim válasza:
a gyerek alszik, viszonylag rend van, csak 2-3 mosatlan van és néhány hajszál díszíti a padlót :) apa dolgozik. :(
13/20 anonim válasza:
óó, kedves 11.! De jó, hogy említed a mosást, elfelejtettem kiteregetni :D lányunk nyöszörög, apa nemsokára érkezik, ennyit a maradék 10 perc szusszanásomról :) :D további kellemes napot mindenkinek! :)
14/20 anonim válasza:
parom dolgozik,a fiam alszik :) delelott mar mindent elinteztem,szabad a palya :)
15/20 anonim válasza:
Várom, hogy a főnököm szóljon, elfogadták-e a munkám, és remélem, le tudom adni úgy, hogy még a bölcsibe is odaérjek...
16/20 anonim válasza:
Felmostam, elmosogattam, rend van, a gyerek alszik, kaja van, ráérek. Apa majd este 9 körül jön.
18/20 anonim válasza:
Férjem dolgozik, 10 körül jön, a fiam játszik, kaja fől magától, most van 10 percem.
19/20 anonim válasza:
Párom leszaladt a boltba,a pici lányunk most aludt el,én pedig recepteket nézegetek,mert vacsoravendégeket várunk. :)
Ja amugy a párom szabin van most. :D
20/20 anonim válasza:
Apa dolgozik- a hét 7 napján,reggeltől estig.
Én nem érek rá,csak elfáradtam... A válaszokat végig olvasva,szinte mindenki gyereke alszik :-) Az enyémek eljátszanak(2,4,6 évesek),a legkisebb (6 hónapos) eddig elgőgicsélt,eljátszott az ágyában.
Na,eddig voltam itt,mehetek etetni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!