Szerintetek milyen keresztnév illik a Havasi vezetéknévhez? Kislány nevekre lenne szükségem. (ami tuti, hogy nem az a Hanna, Tímea, Bettina)
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 17:08
1/22 anonim válasza:
Tímea, Szófia, Johanna, Annamária, Rebeka, Krisztina, Lívia, de a legszebb a Boglárka lenne hozzá :)
2/22 anonim válasza:
Nekem van pár kedvenc kislány nevem, ám nem tudom milyenre lenne szükséged, szokványosabb névre, vagy valami különlegesre?
4/22 A kérdező kommentje:
Lehet egy kicsit különlegesebb is, csak ne legyen túl "csicsás". Olyanra gondoltam aminek csak egy-két becézési formája van.
2012. szept. 30. 17:34
5/22 anonim válasza:
Klaudia,Petra,Léda,Jázmin,Viola,Noémi,Nóra,Emese,Lilla
6/22 anonim válasza:
Liliom,Lelle,Bodza,Borostyán,
7/22 anonim válasza:
Tünde,Zolna-Nekem ezek tetszenek a Ti vezetéknevetekhez
Utolsó 3 voltam:)
8/22 anonim válasza:
Ami szerintem jó lenne a vezetéknévhez: Adria, Alexandrina, Alícia, Anasztázia, Janka, Karina, Katerina/Katrina, Loren, Polett, Szófia, Tara, Tatjána :)
Majd írd meg mi lett a kislány neve :)
9/22 anonim válasza:
Elsőre nekem is a Boglárka jutott eszembe.
10/22 anonim válasza:
Boglárka, Gyopár (ha van ilyen keresztnévben), Virág...
Egyéb: Fanni, Fruzsina, Kitti, Orsolya, Zsófia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!