Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináltok a gyerekcuccokkal?

Mit csináltok a gyerekcuccokkal?

Figyelt kérdés
Börze alig megy el vmi sok az eladó kevés az érdeklődő. Jofogason rengeteg a holmi... Kidobni sajnálom meg jó is lenne belőlük egy ks mani... Jo ötlet trükk tecnika? Köszi
2015. nov. 21. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Összecsomagolom, és meg anyuékhoz(családi ház, van hely tárolni). Kidobni esztelenség, mert szeretnénk még gyereket, sógoromék épp gyermekvállalás előtt állnak, tehát nekik is jól jön majd, nekem is van egy testvérem, aki remélhetőleg néhány éven belül vállal babát.
2015. nov. 21. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! én is ebben a helyzetben vagyok. Börzén ugyan még nem voltam... A szép állapotú rugikat lefotóztam és felraktam helyi csoportba és jofogasra is. Nagyon olcsón!!! És a kutyának sem kell. El vagyok keseredve, mert nem érdemes fáradnom azzal, hogy fotózom és felrakom. Pedig minimális pénznek öültem volna. Azon gondolkodom, hogy a védőnőt kérdezem meg, hogy tud-e valóban rászoruló családokat és nekik fogok csomagolni. Inkább, mint, hogy a tárolóban porosodjon még évekig.
2015. nov. 21. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha még akarsz babát, akkor tedd el, jó lesz. Nekünk a bababútorok, babakocsik, hordozó, rengeteg ruha mind fent van a padláson. Alig várom, hogy átadhassam a tesómnak :) Ha már nem kell neked, akkor ajándékozd el. Helyi fb csoportokban próbáltad?
2015. nov. 21. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:

A vaterán szoktam eladni, ott mindig mindet megvettek eddig.

A nem márkás, használtabb holmit inkább csomagban rakom fel, pl: 104-110 fiú őszi-téli ruha, és természetesen mindent 1 Ft-ról induló aukcióba, mert sokkal többen látják így, mintha egyenként fix árat raknék rájuk. Néha olyan összegek lesznek a végén, hogy még magam is meglepődöm. Persze van, amikor nem megy el annyiért, amennyit szrettem volna, de nem vágok eret magamon ezért.

Ja, és még nagyon fontos, hogy egyféle méretből mindig felteszem az összest egyszerre, mert magamból kiindulva egy eladótól többet is veszek a postaköltség spórolás miatt.

Aztán vonzóvá tudod tenni a portékádat, ha minél olcsóbb postaköltséget választasz. Na most a Magyar Posta a legdrágább. Jelenleg a legolcsóbb a Webox csomagterminál, a vatera felületén rendelhető is, 600 ft-ért elmegy egy akár 25 kg-os csomag is!

Kérdezz, ha még kíváncsi vagy valamire, a gyerek születése óta vaterázok igen sikeresen, és már lassan 6 éves lesz! :)

2015. nov. 24. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!