Webáruház vagy bababolt? Ti hogy csináljátok?
Érdekes kérdés. Én nagy internetes vásárló vagyok, de pl. babacuccot sose rendeltem online.
Amikor még terhes voltam, kész program volt a férjemmel bababoltokba járni. Nezelodtunk, vasaroltunk. Szinte mindenbol nagyon nagy a választék. Cumibol száz féle formájú, stb. Én szerettem megnézni, megfogni.
A nagyobb, drágább dolgoknal meg egyértelműen.
Játékot szoktam venni egyedül webaruhazbol.
Babadolfokban üzletekben.
Egy rakás szempontot àt tudtam jobban nezni igy.pl bpa frei e a cumisüveg, muanyag, vagy üveg, hanyas a cumi resze ill melyik milyen honaphoz valo, az előke hátulja vizhatlan e, a neten vagy nem infoznak rola én meg nem fogok valaszlevelekre varakozni mire a kerdeseimre reagalnak.
Viszont pl bedolo bokára gyogycipot a netrol rendelek mert olcsobb es nem belul
hanem a talpresze döntött, es uzletekben ilyen szupinalt alig van es dragabb is.
Viszont pl bebitaxi netrol van hasznaltan de kismotor kiprobalas utan boltbol.
Kreativ fejleszto jatekok a valasztek miatt netrol de egyszerubb gyakorlofuzetek mesekonyvek boltbol.
Ruhazat ami fontosabb pl kabát az a boltbol de bolcsibe melegito netrol használtan
Stb igy valahogy
Néhány Fisher Price játékot az Auchanba vettünk, Avent cumisüvegeket is szintén.
Még a gyógyszertári fürdetőt használjuk, de bevásároltunk már Johnson's sampont, fürdetőt, olajat. Ezeket a DM-ben vettük meg.
Az első babaruhákat bababoltba, H&M-ben vettük. Mióta megszületett, inkább csak rendelek, /H&M/ kitapasztaltuk a méretet miből kell nagyobb-kisebb. Árban is nagyon jó, vannak akciók.
Összességében vegyes, a kiságyat, a babakocsit személyesen mentünk megvenni, az ilyent nem merem csak úgy megrendelni míg nem láttam élőben. A babaszobába a szekrényeket, polcokat, szőnyeget, függöny, stb jobbár az IKEA-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!