Most néztem a Babaszafari weboldalán a Black Friday-t. Állítólag óriási kedvezmény van, akár 70%. Megnéztem a termékeket és semmiféle nagy akció nincs ott. Szerintetek is?
Nem tudom nekik mit jelent a 70% leárazás, de nem ezt:
bundazsák ami máshol 15.000 körül van itt is annyi akcióba!!!És ez csak egy termék a többinél is ezt látom.
Ti is ezt tapasztaltátok? Én biztos nem megyek el oda, becsapás az egész ( szerintem ). Jó pont viszont hogy az eladók kedvesek. :)
mivel nem ma van a black friday hanem jovo het penteken....gondolom elore hirdetik, de a termekek nyilvan nem kerultek még ki, altalaban aznap hajnalban teszik ki es del korulre mar minden ertelmes dolog elfogy, sietni kell.
de pl a mall.hu van olyan "korrekt" es csak a black friday napjara feljebb viszi az arait, es abbol adja a kedvezmenyt hogy megcsak veletlenul se jarjanak jol a vasarlok....
Nem csak a mall.hu.
Az összes üzlet ezt csinálja pl glamour vagy joy napok előtt.Az összes ilyen csak egy jó marketing fogàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!