Mit csináljak, hogy ne bolonduljak meg tőlük? Hogyan csináljátok?
Ezen én is átestem. Tudom mit érzel. Én sirtam a wcn rentgeteget. Először is ami a legfontosabb Te ne add meg azt az örömöt hogy beszálsz a hisztibe vagyis ne kiabálj, ne utánozd őket.
Nálunk egyetlen módszer jött be hogyha megy a hisztéria rúgás csipés stb. felveszem az ölembe a nagyot. Rendesen odabújik. Ha a kicsi is hisztizik akkor őt is. Kapcsolok mesét és összebújunk. Akkor érzik hogy számithat ak rám. Kipróbáltam hogy utánzom őket azt kaptam a bilizős lányomtól lepisilte az ágyunkat 2x is. A kicsitőleg azt hogy bőgött. Tehát ez nem jött be. Ha kiabáltam annál jobban csinálták. Ha kimentem akkor jött utánnam üvöltve felboritva a kukát és mart belém.
Ha sirtam vert. Semmi nem jött be csak ez. Hidegvér és ölelés. Ennyi. Hidegvérrel megállni kibird a sok dolgot amit csinálnak. Szépen higgadtan ölelve. Ha picit is megérzik játszod magad megérzik. Legalábbis nálunk.
Nálunk négy éve a korkülönbség, és most lépett a dackorszakba a kicsi.
Átérzem.
A nagy nem akart oviban lenni, mert de jó a kicsinek itthon.
A kicsinek hiányzik a nagy, stresszes, ha hazajön, szinte nekiesik.
Vettem egy rahedli zsírkrétát (Coopban, most 150 egy csomag!) és rajzolgatunk a naggyal, néha a kicsi is beszáll. Csinálok külön programot a naggyal is, beszélgetünk, csak rá figyelek. Nyáron voltak kilengések, de viszonylag normális a helyzet.
Próbálj meg néha kijutni kicsit. Egy kávé egy baráttal, vagy csak egyedül elmenni a boltba, zenét hallgatva sétálni...
Gyújts egy kis energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!