Hogyan adhatnám el a gyerekcuccokat gyorsan?
van nálatok piac?
próbálj meg oda kimenni
sajnos a gyerekcucc nem jó üzlet. Megveszed drágán és továbbadod ingyen rokonnak, vagy bizományiban, de ott meg ugye a vevő jó áron akarja megvenni, a bizományis hasznot akar, szóval nevetséges összegért lehet eladni :S Én is így jártam, de több, mint a semmi. Főleg ha sok cuccod van, valami visszajön belőle.
Nálunk is van, aki a bolhapiacra viszi ki.
Babás oldalakon próbáltad hirdetni?
Ha tényleg viszonylag jó áron adod,és szép a termék,akkor a következő dolgokról még győződj meg hogy megvan e:
-a megfelelő oldalon árusitod
-jó minőségű a kép,szép háttérrel,ahol jól látható minden.
-kellően sok infot megadsz róla.
Ha ennek ellenére sem viszik el,szerintem január-februárban fog csak beindulni az üzlet,mert karácsony előtt mindenki kiköltekezik,ilyneko rkevesen vesznek hazsnált succot. Nekem sem megy most az üzlet,ünnepek után fog beindulni.
Védőnő, doktornő hirdetőtáblája nagyon jó hely :) Már ha van ilyesmire lehetőség.
Minőségi képek, lehetőleg több irányból
Egyszerűen érthetően, de részletesen írd le "mit tud" a termék.
Több helyen hirdesd
Viszont van rossz hírem is. Sokszor a magas postaköltség miatt nem veszik meg. Így pl kedvezményt kell adnod, vagy átvállalnod, ha gyorsan akarsz szabadulni tőle.
Másik rossz hír. Karácsonyra mindenki kiköltekezte már magát. Pang a piac (szó szerint) és január sem lesz jó hónap. Tapasztalataim szerint úgy február vége-március az amitől újra beindul.
Azért sok sikert (én speciel december 5-vel lejárattam minden eladásom utána már csak játékot érdemes, azt meg elkapkodták előtte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!