Azt mások cikinek találják, ha megbámulom a kisgyerekeket, babakocsikat, boltban a gyerekcuccokat, DM-ben a babaápoási termékeket stb?
Akkor mehetnénk együtt nézelődni. Mi is így csináljuk a párommal. :)
De főleg én vagyok ilyen, végig tapogatom az édes kis ruhákat, és viszket a tenyerem, hogy meg is vegyem őket. :) De sajnos, még nálunk sincs kinek... :(((((
Vigyorgok a bevásárlókocsiban ülő kölökökre, szinte erőszakkal kell emlékeztetnem magam, hogy idegen ember gyerekét nem maceráljuk, nem fogdossuk! :D
Figyelj, a terhesség nem az 5. hónapnál kezdődik, ezt ne felejtsd el. Én a 11. hétben járok, aki nem ismer max a puffadt hasam látványa miatt arra gondol, felszedtem pár kilót. Na az a kellemetlen, mikor a sok nagyhasú kinéz a terhesgondozóból...nem a babacuccok közti turkálás.
Szerintem ne foglalkozz a mások általad beképzelt véleményével.
Ha kulturáltan csinálod, nem ciki.
Nekem van lányom,terhes vagyok a másodikkal, de én is megmosolygom a többi aranyos gyereket, gyerekruhát, vagy játékot.
Engem nem zavar ha megnézik a kisfiamat. Tisztában vagyok vele, hogy gyönyörű kiskölyök, és már megszoktam hogy megnézik, és megjegyzik hogy szép.
Amíg nem volt gyermekem, én is nagyon sokszor nézelődtem babaruhák között. Ha az eladó megszólított, mindig mondtam, hogy ajándékba keresek kisruhát, de még csak tájékozódom. Így békén hagytak, és tapogathattam tovább a ruhák között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!