Az Ikeából nem lehet valahogy gyerekcuccokat rendelni? Elég messze lakunk Pesttől.
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 13:50
1/6 anonim válasza:
Sajnos nem. Ez elég gáz, meg az is, hogy csak Pesten van Ikea.
2/6 anonim válasza:
Nem lehet.
Pedig tényleg jó dolgok vannak az ikeában. Én szoktam menni, hozzánk nincs annyira messze.
Amúgy sokszor van a teszveszen, vaterán ikeás holmi újan!, érdemes megnézni!
3/6 anonim válasza:
lesz IKEA debrecenben is ..-sokára de lesz-
4/6 anonim válasza:
szívesen felajánlom, hogy megveszem ami kell és postázom Nektek, ha csipp csupp dolog kell. Ha nagyobb, megkérdezem, hogy mit lehet tenni.
Nem pesti vagyok, de a baba születése előtt - 2 héten belül- még megyünk egyszer.
5/6 anonim válasza:
Sajnos nem. Vaterán valaki hirdette, hogy 500.-ért megveszi, amit kérsz, és postai díjszabás szerint postázza. Végére szerintem nem éri meg. Nincs ismerősöd, aki jár arra?
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti válaszoló,
nagyon aranyos vagy, és köszönöm szépen, de elég sok mindent vennénk, igaz, főleg textileket, szerintem túl nagy kérés lenne, hogy ezeket mind szerezd be! De tényleg annyira jólesik, hogy így ismeretlenül felajánlottad!
Hát, szerintem felmegyünk vonattal majd valamikor augusztusban, legalább jó lesz kicsit nézelődni...
2010. júl. 13. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!