Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek adhatnám oda a babakocsi...

Kinek adhatnám oda a babakocsinkat?

Figyelt kérdés

Van egy három gyerek által használt ABC Design újszülött kortól használható babakocsim. Még abszolút használható, két irányból tolható, kék-barna. Nekünk már nem kell, ahhoz viszont régi, hogy egy fillért is elfogadjak érte.

A tárolásával csak a baj van. Szeretném neki adni valakinek.

A védőnő segítségét már kértem, de nem tudott olyat, akinek kellene.

2011. jún. 22. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
keress szeretet szolgálatot,pl.Máltait vagy más szervezetet keress a neten és ők még a postaköltséget is vállalják ha jól tudom.Persze biztos van aki rászorul,de én már nem egyszer olvastam hogy ilyen jószívűek mint te oda adták a holmikat ingyen azok meg feltették az aukciós oldalakra és eladták:((((
2011. jún. 22. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:

első vok: [link]

[link]

[link]

csak pár oldal amit kidobott de rengeteg van.

Vagy keress a neten leány otthonokat,vagy gyermekotthonokat ahol nagyobb szükség van rá.

2011. jún. 22. 13:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Tényleg, igazad van. A Máltaiakat megkeresem! Köszi!
2011. jún. 22. 13:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Már fel is hívtam őket, nagyon örültek! Köszi a tippet mégegyszer!
2011. jún. 22. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Esetleg itt is felajánlhatod:

[link]

2011. jún. 22. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig első:Szivesen szerintem hasznosabb ha nekik adod:)))LÉgy mindig ilyen önzetlen.
2011. jún. 22. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen van, akkor tedd fel a TeszVesz-re, Vaterára 1,- Ft-os aukcióként, fix és minimál ár nélkül, úgy jutalékot sem kell fizetni utána. Ha használható, biztos el fogja valaki vinni, akinek szüksége van rá!
2011. jún. 22. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:
A Lea anyaotthon irta az oldalán h szivesen fogad babakocsit be:)Na szóval.. De ahogy olvasom már találtál n eki helyet.
2011. jún. 23. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!