Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindenki miért van kiakadva...

Mindenki miért van kiakadva hogyha azt mondom hogy nem akarok gyermeket?

Figyelt kérdés
Nagyon is utálom a 4 éven aluli gyermekeket. Egyfolytábban bögnek hiztiznek a taknyuk nyáluk egybefolyik bámulnak mindig mindent megfognak megesznek elhajitanak értelmetlenül hadonásznak és engem iritálnak idegesítenek. Nem vagyunk elegen még KELL és KÖTELEZŐ mindenki szerint a gyerek.

#baba #utálat #Mert kötelező
2020. júl. 11. 22:19
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
44%

Milyen állatkínzó meg gyerekbántalmazó gyerek? Az én gyerekeim sose csináltak ilyet mert nem így neveltük őket. A tévrsen nevelt gyermekek persze mindenre képesek, és az a magadfajta nagyokos felnőtt nevelési hibája.

Mint mondtam ha megérsz egy bizonyos kort, eljön az idő amikor neked is pelenkaszagod lesz, de az idős kori pelenkaszag százszor rosszabb, tapasztalat.

Egy jól nevelt gyermek nem dobál szét semmit, ügyel a rendre és a tisztaságra. De persze biztos te így voltál nevelve, ezért beszélsz így.

A nyál meg takony csecsemőkre jellemző. Neked is összefolyt taknyod nyálad mégse csesztek ki a patakpartra egy kosárban. És erre is csak azt tudom mondani, eljön az a kor, amikor kerekesszékben folyik majd összr a taknyod-nyálad. Csak tudod ha gyermek vagy a szülő megtörli neked és megtanít, hogy fújj orrot. De amikor már nem tudod felemelni a kezed és senki nincs aki megtörölje, majd bámulsz csak magadelé a magad bűzében.

Miért menekülne bárki is ezelől? Jézusom... Az emberek túlnyomó többségének van gyermeke. Nem gondologld, hogy veled van a baj? Ha többmilliárd ember boldogan él a gyermekeivel és te egyedül tengeted a napjaid mert depresszív, magadbaforduló és kiállhatatlan vagy, akkor nem gondolod, hogy talán neked van baj az életeddel? A hozzáállásodból arra merek következtetni, hogy nincs férjed és magányban élsz. Ezt ne űzd ki másokon, nem más tehet arról, hogy ilyen irányt vett az életed!

2020. júl. 15. 14:02
 42/48 anonim ***** válasza:
22%

40.

Ember nem voltal szeretve gyerekkorodban. Ez az amiatt ilyen a hozzaallasod. Teged nem szerettek es te sem tudsz szeretni. De ne altalanosits. Egy venulo asszony aki egymagaban elte le az eletet talan meg jogosan is gondolkodhat igy kint te de ne ne gyulolkodj mert nem hinnem hogy minden szembejovo gyermek utal teged vagy fel toled.

2020. júl. 15. 14:07
 43/48 anonim ***** válasza:
63%

41

A gyerek nem garancia arra, hogy valaki gondozni fog idős korodban. Ha meg csak azért csinálsz gyereket, hogy legyen valaki aki pelenkáz akkor semmivel sem vagy jobb másoknál. Nem gondolod, hogy milyen önző dolog ekkora tehernek kitenni a gyereked? Arra kényszeríteni, hogy esetleg évekig, évtizedekig gondozzon, feláldozza az egész életét miattad? Hogy fizikailag és szellemileg lesérüljön látva a vergődésedet? Én ennek biztos nem tennám ki a gyerekem ha lenne, és feláldozni sem fogom magam a saját szüleimért. Ideje lehúzni a fejed a szivárványból és meglátni a való világot. A való világban rengeteg szülő marad magányos öreg korára. Hiszen te is megmondtad, hogy az emberek többsége vállal gyereket. Ebből következik, hogy az öregotthonok többsége is a szülőkkel lesz megtöltve, hiszen azokból van több. Rengeteg szülő van aki boldogtalan, és rengeteg gyerek van aki boldogtalan, mert rossz szülei vannak, akik bántalmazzák vagy elhanyagolják. Vannak szülők akik verik, éheztetik, erőszakolják, eladják, vagy meggyilkolják a gyerekeiket. De igen, azon az egy válaszolón kívül MINDENKI más ezen a földön boldog, hogy szaporodott. xD Ideje kilépni a tündérmesékből. Pár évtizeddel ezelőttig a gyerek nem volt más mint munkaerő. Csináltak 10-15-öt mert hát védekezés nem volt, meg meg is halt a fele, hogy aztán legyen aki pesztrálja a kisebbeket meg dolgozzon a földeken. 100-200 évvel ezelőttig a gyerekeket még szinte állatoknak tartották. Volt olyan híres angol írónő, akinek a családjában az volt a szokás, hogy a gyereket kiadják vidékre, és csak akkor jöhet haza amikor már elég idős ahhoz, hogy "emberként viselkedjen" társaságban. A fellengzős szónoklatok helyett tanulhál egy kis történelmet mondjuk.

És különben is, téged miért édekel, hogy egy idegen ember mit csinál a saját életével?

2020. júl. 16. 16:08
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg a gyerekek ugyanúgy képesek gyilkolni és erőszakolni. Volt például Angliában egy híres eset, ahol két 10 éves kisfiú elrabolt egy 2 éves gyereket (James Bulger) a bevásárlóközpontból és kegyetlenül kivégezték. Mivel fiatalok voltak, így nem kaptak életfogytiglant, felnőtt korukra kiszabadultak. Vagyonokat költött az állam arra, hogy titkos identitást kapjanak, érdekes mód azóta az egyik már többször visszakerült a börtönben pedofil képek miatt... Hát igen, az ő és még sok más gyerek lelkiismerete valóban tiszta és ártatlan. Le kéne jönni erről az álomképről, hogy a gyerekek valami különleges szent lények, ők is csak emberek mint mindenki más.
2020. júl. 16. 16:16
 45/48 anonim ***** válasza:
49%

Ez a divat. Vakon követni a tàrsadalmi elvàràsokat, és ha valaki ezzel szembemegy mert màshogy szeretne élni, akkor a birka tömegtől megy a hàborgàs, ítélkezés , màs magànéletébe avatkozàs.

A normàlisabbak meg sem kérdezik, mert tudjàk hogy magànügy. Vagy ha szóba kerül a téma, hőbörgés nélkül elfogadjàk.

2020. júl. 16. 17:48
 46/48 anonim ***** válasza:
28%

43. Én bizoyn elgondoztam a szüleimet, mert ők is nagyszerű gyermekkort biztosítottak nekem, feláldozták az idejüket értem, így én is. Nagyon jó volt a viszonyom velük, ne általánosíts. Az hogy van aki eldobja magától a szülőt, nevelés kérdése is. Pl apám semmilyen szeretetet nem kapott az anyjától, így élete végéig gyűlölte és apám testvére gondozta az öregasszonyt.

És nem, nem csak ezért kell gyereket csinálni. Csak egy példát adtam, hogy egy gyermek, akivel közel álltok egymáshoz kitölti az űrt az életedben, legyen bármilyen problémád.

44

Én itt a csecsemőkről, max 7 éves gyermekekről beszéltem. A románoknak van egy szép mondásuk "cei 7 ani de acasa" azaz "az otthoni 7 év", ami a nevelésre utal. Egy nem elkényeztetett gyerek, olyan aki meg volt nevelve és foglalkozva volt vele nem csinál ilyet. Az is biztos, hogy aki nem tudja mindezt biztosítani, az ne vállaljon gyereket, mert valóban borzalommá válik az élet. Nekem nem volt ilyen problémám soha, sokat foglalkoztunk a gyerekekkel, neveltük és fegyelmeztük őket

2020. júl. 16. 20:50
 47/48 anonim ***** válasza:
60%
#7 ...és persze imádom a gyermekeimet és nem tudom,hogyan gondolhattam,hogy nem akarok. ..es egyáltalán semmi undoritó nincs a kisbabákban.
2021. jan. 10. 12:25
 48/48 anonim ***** válasza:
0%

A 12-es nyelvtan tanárt le pontoztam.

Egyébként kérdező sokakkal egyetemben Én is lef°som, hogy szülsz -e gyereket. Abszolút nem akaszt ki.

2021. jún. 16. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!