Miért olyan elfogadhatatlan, hogy spermadonortól akarok gyermeket?
Fiatal vagyok (koromat nem szeretném elárulni) fiatalon is szeretnék anya lenni.
Spermadonortól szeretnék gyermeket, keresem is a donort de nehéz mert bizonyos egészségi feltételeknek meg kell felelni a donornak.
Csak a közvetlen környezetem tud a döntésemről, de nem tudják elfogadni.
Nem is kell nekik elfogadni, de nem akarom, hogy minden nap felhozzák mijen rossz döntést hozok ezzel.
Tudom, sokan hülyének néznek de én így döntöttem ez már biztos.
Mert egy gyereknek az a legjobb, ha van apja is, meg anyja is. Ettől előre megfontoltan megfosztani nem jó ötlet.
De mik a te érveid mellette?
Jobban nem tudnám én sem összefoglalni mint az előttem szólók. Ha még idős lennél és ez lenne az utolsó esélyed, akkor még az ember értené, hogy miért akarod, de így? Ennyi az érved, hogy te fiatalon akarsz anyuka lenni? Inkább élj, keress párt, tanulj, dolgozz, láss világot. És nem szoktam szólni ilyesmiért, de a mijen szó mellett nem tudok elmenni. Az milyen, nem mijen.
Azt egyébként had kérdezzem már meg, hogy hol keresel spermadonort?
Azért ennyire negatívan ne álljatok hozzá. Nem tudhatjátok mi áll a háttérben. Tény, hogy a normális családmodell szerint egy gyereknek kell egy apa és egy anya, de vannak kirívó esetek is.
Akkor az olyan emberre mit mondanátok, aki az egy éjszakás kalandból, erőszakból vagy éppen egy rövid kapcsolatból származó gyermeket tart meg? Az is önző? Mert akkor én is az vagyok 30 évesen!
Sajnos azt tapasztalom, hogy a férfiak döntő többsége alkalmatlan arra, hogy családja, gyerek legyen, de megcsinálni és lelépni, mert bocsi mégsem megy, azt tökéletesen tudják kivitelezni. (De a nők körében is van ilyen)
Szóval nem kéne elítélni azt, aki alkalmatlannak tartja a férfiakat arra, hogy szüljön nekik gyereket és inkább ezt a megoldást választja!!!
"Fiatal vagyok (koromat nem szeretném elárulni) "
Ebbol gondolom azt,hogy tenyleg eleg fiatal lehet,mert mar 23-25evesen nem szamit korainak gyereket vallalni... Viszont ha még a 23.-at sem uti,akkor tenyleg felelotlenseg ilyenen gondolkozni,ugyanis meg az igazi se johetett el az eletebe,az eselyt sem adja meg arra,h normalis elete es csaladja lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!