Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért olyan elfogadhatatlan,...

Miért olyan elfogadhatatlan, hogy spermadonortól akarok gyermeket?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok (koromat nem szeretném elárulni) fiatalon is szeretnék anya lenni.

Spermadonortól szeretnék gyermeket, keresem is a donort de nehéz mert bizonyos egészségi feltételeknek meg kell felelni a donornak.

Csak a közvetlen környezetem tud a döntésemről, de nem tudják elfogadni.

Nem is kell nekik elfogadni, de nem akarom, hogy minden nap felhozzák mijen rossz döntést hozok ezzel.

Tudom, sokan hülyének néznek de én így döntöttem ez már biztos.

2016. febr. 25. 21:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nincs erre lehetőség Magyarországon, hogy anonim donortól legyen gyerek.
2016. márc. 31. 03:39
 12/25 anonim ***** válasza:
65%
dehogy nincs:) lemegy egy szórakozóhelyre,hemzsegnek a "donorok".
2016. márc. 31. 07:49
 13/25 anonim ***** válasza:
62%
Mert alapvetően a gyereknek apára van szüksége. Barátnőm egyedül neveli a gyermekét, hidd el, nagyon-nagyon nehéz. Nekem megadatott, hogy a férjemmel közösen neveljük a fiunkat. Nem tudom elég hálás lenni érte. Hogy a fiamnak van apja, nekem pedig társam, aki mellettem van, segít, számíthatok rá. Szerintem azt nem értik, hogy az esélyét, a lehetőségét dobod el. Persze, sokszor van, hogy szépen indul, mégis egyedül marad az anya a gyerekkel. De a lehetőség megvolt. Viszont, mivel írod, hogy fiatal vagy, ne kapkodd el.
2016. márc. 31. 07:57
 14/25 anonim ***** válasza:
70%
Ha tényleg olyan fiatal vagy, miért nem vársz még? Hátha hamarosan megtalálod az Igazit :)
2016. márc. 31. 12:39
 15/25 anonim ***** válasza:
15%
A k3rdező valószínű, hogy egy 19 èves ősleszbi. Más indokot nem találtam erre a dologra.
2016. márc. 31. 18:21
 16/25 VCamiMyra ***** válasza:
Szerintem azerz gondolkodsz igy mert fiatal vagy .en is ezt mondtam amikor sokat csalódtam rendszeresen a pasikban.nem is érdekelt .ma mar megtalaltam életem párját es neki akarok szülni gyereket mindenhez meg kell érni 31eves vagyok masfel éve vagyunk együtt
2016. ápr. 1. 08:55
 17/25 anonim ***** válasza:
64%

Mert egy apátol vagy akár gyt től ami Neki járna kapásbol megakarnád fosztani.

Az anyaság pont nem az önzősegről kellene hogy szoljon.

2016. máj. 6. 21:53
 18/25 anonim ***** válasza:
36%
Sztem nem elfogadhatatlan sőt én magam is ezt akarom majd pár év múlva, viszont az átlag emberek annak tartják mint mindent ami nem a megszokott, más mint az átlag... Tény h a gyereket érheti emiatt negatív megkülönböztetés de ennek elkerülésére is van megoldás
2016. máj. 7. 01:21
 19/25 anonim ***** válasza:
58%
Az apa megléte nem az átlaghoz tartozik, vagy nem a megszokott dolgokhoz és a hiánya sérüléshez vezet. Egy épértelmű ember sem akar a gyerekének rosszat szándékosan. Aki meg igen, az inkább saját magát helyezi előtérbe és piszok önző.
2016. máj. 7. 06:53
 20/25 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell egyből lehurrogni a kèrdezőt, nem tudjuk mi áll a háttèrben. Ismerek olyat akit fiatalon szexuálisan bántalmaztak és a nőgyógyász csak altatásban tud neki egy rákszűrést végezni, mert annyira összehúzódik az izom a hüvelyében. Valamivel már javult a helyzete de legfőkèpp agyban kell ezt rendbe tenni. Az izomlazítóknak köszönhetően ès nem tudom mit szed még sokkal jobb a helyzete de valószínüleg soha nem fog tudni nirmális nemi èletet èlni, vagy egy férfival egyáltalán házasságban és gyereket nevelve. Ő is ezt az utat szeretnè választani.
2016. máj. 7. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!