Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért olyan elfogadhatatlan,...

Miért olyan elfogadhatatlan, hogy spermadonortól akarok gyermeket?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok (koromat nem szeretném elárulni) fiatalon is szeretnék anya lenni.

Spermadonortól szeretnék gyermeket, keresem is a donort de nehéz mert bizonyos egészségi feltételeknek meg kell felelni a donornak.

Csak a közvetlen környezetem tud a döntésemről, de nem tudják elfogadni.

Nem is kell nekik elfogadni, de nem akarom, hogy minden nap felhozzák mijen rossz döntést hozok ezzel.

Tudom, sokan hülyének néznek de én így döntöttem ez már biztos.

2016. febr. 25. 21:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
38%
Aha,persze lehet magyarázni.Mert aki olyan gyenge agyilag,hogy a pszichológus,meg semmi nem tud rajta segíteni a múltbeli dolgok feldolgozásában,majd alkalmas lesz anyának egyedül?Majd mikor először fogja arcon fosni a gyerek pelenkázáskor,azon vajon hogy teszi túl magát?Pszichológiai teszt kéne minden gyereket akarónak,igen sokan elbuknának,aki meg szándékosan nem akar apát az önzősége miatt,az elsők között buktatnám el.
2016. máj. 7. 08:01
 22/25 anonim ***** válasza:
Aki a "milyen" szót leírja pontos j-vel, az inkább írni tanuljon meg!
2016. máj. 21. 13:10
 23/25 anonim válasza:
Ez a saját döntésed,ne foglalkozz vele,hogy ki mit mond.
2017. ápr. 25. 11:45
 24/25 anonim válasza:
Miért van az, hogy az apa nélkül gyereket vállalókat mindenki elítéli, az viszont tök normális, ha két szülő rossz párkapcsolatba nemz gyereket, és a rossz párkapcsolatukkal egy életre megnyomorítják szerencsétlen gyereket?? Szerintem ez utóbbit kéne büntetni, de elég komolyan. Én a saját bőrömön tapasztaltam, hogy mennyire ártalmas tud lenni egy rossz apa. Ha apa nélkül nőttem volna fel, most nem kéne gyűlölnöm a férfiakat, lehetne párkapcsolatom, gyerekem. Szerintem nem a szülők száma, neme dönti el a boldog gyerekkort, egészséges lelki fejlődést. Egy gyereknek egy biztonságos otthonra van szüksége és sok-sok szeretetre, valamint arra hogy építsék az önbizalmát, bátorítsák a közösségi életben való részvételre...
2017. júl. 28. 08:17
 25/25 anonim ***** válasza:
Te örülnél,ha nem ismerhetnéd az apukádat?Meg szerintem sokan szeretnének apukák lenni is,szóval...Egyébként ne tegyél ilyet,hanem imádd az Urat.
2019. júl. 31. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!