Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindenki miért van kiakadva...

Mindenki miért van kiakadva hogyha azt mondom hogy nem akarok gyermeket?

Figyelt kérdés
Nagyon is utálom a 4 éven aluli gyermekeket. Egyfolytábban bögnek hiztiznek a taknyuk nyáluk egybefolyik bámulnak mindig mindent megfognak megesznek elhajitanak értelmetlenül hadonásznak és engem iritálnak idegesítenek. Nem vagyunk elegen még KELL és KÖTELEZŐ mindenki szerint a gyerek.

#baba #utálat #Mert kötelező
2020. júl. 11. 22:19
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Kiakadás alatt azt értem hogy pl montam apámnak is hogy nekem nem kell és kérdezte miért nem kell mert nem szeretem és ezt még 3 szor elmontuk egymásnak és utána azt mondta jol meg nyugtatál hogy nem lesz unokám 😀 Mások is miért nem kell pedig olyan jo szülönek lenni KELL stb.
2020. júl. 12. 10:02
 12/48 anonim ***** válasza:
64%
Kerdezo: barhogy is fogod gondolni az eletben kesobb, elobb fekudj ra kicsit a nyelvtanra. Rendkivul sok helyesirasi hibad van. Mondtam*, elmondtuk*, megnyugtattál*, az utolso mondatod megfogalmazasa is kritikan aluli. Szerintem fiatal lehetsz, de ez nem ok arra, hogy ne olvass konyveket.
2020. júl. 12. 11:11
 13/48 anonim ***** válasza:
59%

Ha unokát akar, örökbe lehet fogadni nagymamát is és unokát is.

Van erre lehetőség.

Dobd fel neki, hátha nem kell feladnia az álmait és téged is békén hagy majd.

2020. júl. 12. 11:14
 14/48 A kérdező kommentje:
12. szerintem ez nem egy magyar félévi úgyhogy nagyon nem is figyeltem oda a helyesírásra és székely vagyok tudtam volna magyarországiasan is írni de nem akartam. Jouvane?
2020. júl. 12. 13:43
 15/48 A kérdező kommentje:
Ja és ha így álunk 12. te az ékezeteket nem ismered? Te raktál vészöket én nem én rakram ékezeteket te nem.. Szerintem az nagyobb hiba mint az hogy nem rakok veszőket.
2020. júl. 12. 13:49
 16/48 A kérdező kommentje:
13. Nem annyira volt komoly a helyzet csak mondta hogy szeretne. Azt mondta hogy jol meg nyugtatál hogy nem lesz unokám. Ebből lehet következtetni hogy nagyon nem volt lesokolva.
2020. júl. 12. 13:56
 17/48 anonim ***** válasza:
28%

Akkor én értettem félre elsőre.

;)

2020. júl. 12. 14:01
 18/48 anonim ***** válasza:
2020. júl. 12. 17:37
 19/48 anonim ***** válasza:
74%
Én az otthoni tanulás miatt nem szeretnék. Ha esetleg akkor is lenne egy ilyen vírus mint most, amikor a gyerekem már nagyobb lenne. Képtelen lennék vele tanulni, mert buta vagyok mint a tök. Ráadásul, hogy ha ez a gyűszűnyi agykapacitást örökli tőlem, akkor nem sokra vinné az életben. Arról már ne is beszéljünk, ha a rondaságomból is örököl valamit, akkor csak sajnálni tudnám szegényt. Ezért is jobb, ha nem szaporodom.
2020. júl. 12. 17:49
 20/48 A kérdező kommentje:
19. Lájk. Nem biztos töled örököli 50-50% (gondolom) de elöte menj el lotozni és ha nem nyersz akkor töled örököli.
2020. júl. 12. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!