Ha mar egyszer beirattam a gyermekem oviba, ahova felvettek, de jelenleg kitettek, ha masik ovit akarok akkor bekell ujbol iratkozni, vagy csak atthelyeztetni?
Én nem vettem volna ki. És akkor mit csinálsz, ha februárban megint közlik, hogy nem bírnak vele, vedd ki? De már mind1, ezzel már nem tudsz mit csinálni, ha már kivetted.
Az én fiam szeptemberben kezdte, még mindig sír reggel és egész nap le sem lehet vakarni az óvónénikről, ott kell ülniük mellette evéskor, alváskor. De nem szóltak emiatt, sőt, azt mondták, hogy ne aggódjak, mert ő még kicsi, majd megszokja (igaz, ő nem verekszik). Másképp kellett volna kezelni a dolgokat (ott is szoktak büntetni ha úgy viselkednek a gyerekek, szóval sok minden az óvónénin múlik), vagy legalább addig hagyni, míg másik ovit nem találsz neki és áthelyeztetni, de így kivéve nem tudom, milyen esélyeid vannak.
Telefonálj körbe az ovikban és kérdezősködj, vagy be is mehetsz személyesen, az még jobb lenne, így láthatnád, hogy az ottani óvónők hozzáállása a gyerekekhez milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!