Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindenki miért van kiakadva...

Mindenki miért van kiakadva hogyha azt mondom hogy nem akarok gyermeket?

Figyelt kérdés
Nagyon is utálom a 4 éven aluli gyermekeket. Egyfolytábban bögnek hiztiznek a taknyuk nyáluk egybefolyik bámulnak mindig mindent megfognak megesznek elhajitanak értelmetlenül hadonásznak és engem iritálnak idegesítenek. Nem vagyunk elegen még KELL és KÖTELEZŐ mindenki szerint a gyerek.

#baba #utálat #Mert kötelező
2020. júl. 11. 22:19
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező! Ha a 19-es tényleg annyira buta és ronda lenne, mint ahogy itt előadja, akkor valószínűleg a párja se lenne, egy bombázó/Adonisz lángész. Tehát akkor se járna jobban a gyerek, ha a párja tulajdonságait örökli.(Amúgy szerintem csak öbizalom hiányos. Eleve tud helyesen írni, ami már több, mint ami a GYIK-felhasználók többségéről elmondható.)
2020. júl. 12. 19:15
 22/48 anonim ***** válasza:
47%
Miert nem irod ki hogy nem tudsz magyarul? Amit irtal annak kb semmi ertelme, ossze-vissza irod a szavakat a hibakat leszamitva is kb ugy nez ki mintha egy 5 elemit vegzett 3 gyerekes putris irta volna. Ez csak egy jotanacs, elobb tisztazd hogy nem tudsz rendesen magyarul mert csak hulyenek neznek. Felolem olyan teoriat gyartasz a kis fejedben a vesszokrol meg az ekezetekrol amit akarsz, akkor is alapveto hibakat irsz es ha erre adsz valami magyarazatot maris nem tunsz idiotanak, bar latom teged nem erdekel ha iskolazatlannak tunsz.
2020. júl. 12. 19:22
 23/48 anonim ***** válasza:
24%

Utálod a kisgyerekeket? Te nem voltál az? Anyád talán kidobott a lábtörlőre mert taknyod-nyálad egybefolyt? Ennyire azért le légy annyira "úrilány".

Amúgy szíved joga, de nekem nem kéne olyan nő, aki nem szeretne családot. De majd melátod olyan 50 év múlva, ki fog gondoskodni rólad, ha nem lesz egy "taknya nyála egybefolyik" gyermeked. Vagy kivel fogsz beszélgetni a magányos napjaidban, kerekesszékbe szorulva. Mindegy, majd eljön a nap amikor szeretnél majd gyereket de vagy nehezen fog már jönni, vagy nem lesz (tapasztalatl

2020. júl. 12. 19:28
 24/48 A kérdező kommentje:
22. De ha kioktatsz hogy nem tudok írni nem tudok magyarul oké de akkor legaláb te írj helyesen ÉKEZETEKEL jó? Nem akarok veszekedést de azzal nem kötözkötek aki azt írta hogy a "babák értelmetlen hustornyok akik csak bömbölni tudnánk" vele senki sem veszekedet neki ez a véleményem és nekem amit le írtam. Oké mostmár az edigi válaszokbol kovetkeztetem hogy nem mindenki szerint kell a gyermek. Ha kötözködni akarsz akkor még van jopár kérdés ezen az oldalon lehet válogatni kiket akarsz ba@tatni. A helyesírásos témában nagyon jó vagy így továb másokal is.
2020. júl. 12. 19:45
 25/48 anonim ***** válasza:
66%
Mi ez a hiszti, kérdező? 😂😂😂
2020. júl. 12. 19:48
 26/48 A kérdező kommentje:
De amugy ki mondta, hogy lány vagyok?! Én 1 szoval sem mondtam, hogy lány vagyok nem tudom, hogy honnan gondoltátok de fiú vagyok b@szki! És székely úgyhogy lehet ha használtam olyan szavakat amit ti nem szoktatok, bocsika.
2020. júl. 12. 19:52
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Én is erdélyi vagyok, de itt nem a szavaiddal van a baj hanem a pocsék gramatikai tudásoddal
2020. júl. 12. 19:58
 28/48 A kérdező kommentje:
25. Ne hiztis hangnembe olvasad mert nem ugy akartam. Csak válaszoltam neki a kedves irodalomtanárkának. Tudom hogy hiányoznak a diákok de ne rajtam unatkozon. (Biztos hogy nem tanár, a tanárok ismerik az ékezeteket) Na ssss ne baztasatok!! Inkáb gyertek erdélybe!
2020. júl. 12. 20:00
 29/48 anonim ***** válasza:
94%
Megint hibásan írsz. Akkor inkább ne írj, hagyd, ez nem a te műfajod!
2020. júl. 12. 20:02
 30/48 anonim ***** válasza:
74%
Nocsak-nocsak, 26-os valaszodban te se irtal ekezetet. (Amugy, szoval stb) mindegy, nem fogok egy gyereket itt behisztiztetni meg jobban. De tenyleg fogadd meg amit irtam, meg fiatal korodban olvass konyveketes rogzulni fognak a szavak.
2020. júl. 13. 01:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!