Melyiket választanátok a helyzetemben: gyereknevelés vagy feljebb lépés a munkahelyi ranglétrán?
Gondolom, Te mar meg hozzad a dontesedet... csak ugy, mint nagyon sok masik válaszadó, nekem sem teljes a kép, hogyan tudnal nyugodt szívvel es lelkiismerettel elvetetni felnőtt nő (nem egy tini) létedre egy TERVEZETT és várt kisbabát. Nem akarok ítélkezni feletted, a Te életed, csak az a baj, hogy ezzel egy ártatlan magzatot is megölsz, mert ugye nem ő akart megszületni, hanem Ti hoztátok őt össze... nem ismerem az anyagi hattereteket, de gondolom nem mélyszegénységben éltek, hogy ha megtartod a gyereket, akkor nem tudjatok ellátni, ez megint mas tema... en őszintén megmondanám a fonokomnek/ managernek, hogy mi a helyzet, ugy ahogy érzed, hogy nagyon vágysz erre az eloléptetésre, biztos k tudja is hogy megdolgoztal érte, azonban teherbe estel, es mit javasol. Lehet igy is eloleptet az oszibteseged miatt főleg ha megbecsül es ha egészséges vagy akkor akar szülésig tudsz majd dolgozni ugyanúgy illetve ha nagyon vissza akarsz menni akkor fek eves kortól adhatod bolcsibe is.
En soha nem adnám fel a tervezett babamat egy alom karrierért es sok penzert... es nem örökre kell otthon maradnod a gyerekkel... ha valóban megbecsulnek es értékes a munkád es ahogy mondod mar régóta ott dolgozol akkor fel evet talán tudnak nélkülözni teged. Ha pedig nek kapod meg az előrelépési lehetőséget akkor is vissza fogsz tudni menni fel vagy egy ev utan dolgozni es biztos vagyok venne hogy adódik még ilyen lehetőség.
Illetve valóban semmi garancia nincs arra hogy ezek utan ha élvezetes akkor lehet-e gyereked, sajnos sokról tudok akinek nem lehet pont emiatt es nagyon megbánta, szerintem te is meg fogod bánni ha abortusz mellett döntesz. A fizikai következmény es abbol való felépülés egy dolog, de amivel most nem számolsz, az a lelki része a dolgoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!