Melyiket választanátok a helyzetemben: gyereknevelés vagy feljebb lépés a munkahelyi ranglétrán?
Azt a k.vaeget.
Gondoltam a szokásos "próbálkozzunk a gyerekkel?" kérdés...
Erre most komolyan arról van szó, hogy a már meglévő terhességet vetted el?
Azért ez marhára meredek. Te nem érzed, higy ez mennyire gáz?
Szerintem inkább soha ne vállalj gyereket. Bakker, ez nem egy ruhadarab, amit visszaviszel 14 napon belül, mert mégsem tetszik. Ez már tényleg a legalja.
Micsoda szerencse, hogy nem 9 hónappal később jött az ajánlat, most kivágnád az újszülöttet az ablakon.
Bocs, de ez így gusztustalan. Nem akartad te ezt a gyereket, és a párod se, ha ilyen könnyen el tudjátok dobni, mert most épp útban lenne. Jobb, ha tényleg nem tartod meg. A következő 20 évben még nagyon sokszor lenne útban, amikor könnyebb lenne gyerek nélkül, de akkor már nem lehet visszacsinálni.
Menj abortuszra, és fogd rá az előléptetésre.
Mindig eszedbe lenne, hogy elvetetted a gyerekedet. Igaz, az is, hogy mi lett volna, ha elfogadod az előrelépést. Melyik a nagyobb bűntudat/megbánás? A kisebbiket válaszd!
A barátod válasza csak annyiban fontos, hogy nem azt mondja, hogy ő a gyereket szeretné. Ok, hogy rád bízza, de Te fogod végigcsinálni az abortuszt, Neked több emléked marad róla.
Azt gondolom, hiszek a sorsban, szóval, amennyiben Neked való az előrelépés, az új felelősség, stb., akkor uez újra elő fog jönni a karrieredben és boldogan, gyerekkel együtt tudod elvállalni. Aztán ha mégsem jönne be, akkor lehet, hogy ha most elvállalnád, akkor nem tetszene, túl nagy lenne a felelősség, x év múlva Téged küldenének el - létezik vezetőváltás, a magánéleted rovására menne és azt mondanád, hogy a csudának vállaltam el.
Kívánom, hogy bánd meg a döntésedet, akár melyik is lesz! :)
Ugyanaz jutott eszembe mint a hetesnek. Kívánt terhesség, gondolom volt uh, szívhang stb... és akkor ez csak ennyi?
Ráadásul ha most kezded intézni 11-12 hetes leszel mire abra mész.
Nekem 12.héten már megmondták a nemét, megvolt mindene, káprázatos volt a genetikai uh. Gyakorlatilag már egy miniember volt, 3 héttel később pedig már éreztem a mocorgást néha-néha.
Nem vagyok egy elvakult magzatvédő, de ez a kérdés kritikán aluli, ne is haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!