Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 fölötti gyereket tervező férfiak! Meddig várnátok max a babaprojekttel?
33 vagyok, eszemben sincs gyereket vállalni, pedig imádom a kölyköket és véleményem szerint jo szülö lennék.
oka?
tiz éves kapcsolatbol egyik naprol a másikra kilépett az asszony, aztán összejött azzal a munkatársával, akiröl azt hallgattam egy évig, hogy mekkora paraszt.
tanulság?
akkor higgyél nönek, ha lo legel a sirján. igy meg hogy mernék gyereket vállalni?
Én is 33 vagyok és nem tervezek gyereket.
Nem tudok már teljesen megbízni egy nőben sem,m sőt talán senkiben sem teljesen.
Húha fura hogy ennyien azt látják hogy nem lehet megbízni a nőkben...
Nekem már van gyerek, szóval nem kell izgulnom ezen, meg azon sem ha elhagynak akkor ugrott a baba projekt :)
26 voltam, amikor összejöttünk.
31 voltam, amikor összeházasodtunk.
32 voltam, amikor felmerült a gondolat,
ogy lehetne gyerekünk is.
34 voltam, amikor elkezdtünk próbálkozni és azonnal össze is jött.
35 voltam, amikor megszületett a fiacskánk.
38 vagyok most, hogy a másodikat is tervezni kezdtük, de még egy évet kell várni a párom munkája miatt.
39 leszek, amikor elkezdünk próbálkozni és fetehetően 40 leszek, amikor megszületik a második gyerkőc is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!