Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy együtt élő, jövőt együtt tervező párnak 400 ezer forint havi bevételből mennyit érdemes félretennie?
Figyelt kérdés
A gyerekeik egyetemére 15-20 év múlvára, arra hogyha lakásból házba költöznének egyszer. Akár nyugdíjra.
És egyéb kismillió dologra.
27/F-21/L
2015. okt. 13. 08:28
1/4 anonim válasza:
Nagyon durván, még ha lakbért/hitelt is kell fizetneketek, havi nettó 400-ból 150-et minden gond nélkül félre tudtok tenni, de ha nem éltek nagy lábon, akkor többet is. Annyit érdemes, amennyit csak tudtok.
2/4 anonim válasza:
Magyarországon éltek?
mert ha igen, akkor én nem tervezgetnék előre 15 évre, 20-ra meg aztán főleg nem.
4 kiló két embernek elég sok-mindenre, de kérdés hogy milyen fix havi költségeitek vannak.
albérlet, rezsi, kaja, egyéb hobbik stb.
bár mondjuk felesleges egyáltalán erről beszélni, mert annyit tesztek félre amennyit megengedhettek magatoknak, ennyi.
a jövőbe meg senki nem lát bele, hogy a spórolt pénzetekkel mit kezdhettek x év után.
lehet 20 év múlva már EU sem lesz, nem hogy Mo, főleg ha ebben a tendenciában haladnak a fejlemények.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, mennyit érdemes, de én ennek a jövedelemnek a feléből ki tudnék hozni egy kétszemélyes háztartást. Az így megtakarított összeg egy részét, felét-harmadát meg elkölteném utazásra, egyéb "luxus"-ra, a többit befektetném.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyit érdemes, de két személyre nálunk a fele bőven elég lenne a megélhetésre, meg még plusz dolgokra is. 200-at biztos félre tudnánk tenni, ha nem jönne éppen valami váratlan, nagyobb kiadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!