Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyiket választanátok a...

Melyiket választanátok a helyzetemben: gyereknevelés vagy feljebb lépés a munkahelyi ranglétrán?

Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, nagyon szerettük volna a barátommal a gyermeket. A munkahelyemen még nem tudja a főnököm, hogy babát várok, meg szerettem volna várni a bejelentéssel, ameddig elérem a kritikus 3. hónapot. Pénteken azonban kiderült, hogy az egyik kollégám elmegy a cégtől és engem szeretnének a helyére, ami nagyon csábító ajánlat, jelentős előrelépést jelentene a karrieremben, nem leszámítva a keresetem számottevő növekedését. Kértem hétfőig gondolkodasi időt, de nagyon hajlok rá, hogy elfogadjam, ilyen lehetőségem nem biztos, hogy valaha is lesz. Ezért nagyon erősen gondolkodom rajta, hogy elvetessem a magzatomat, ha mindent elintézünk még épp beleférek a megkívánt időintervallumba. Másik oldalról nyilván marcangol a tudat, hogy valóban szerettünk volna gyereket és lehet, hogy később nem fog ilyen könnyen összejönni (27 vagyok) vagy életem végéig bánni fogom. Barátom azt mondja, hogy enyém a végső döntés, neki nincs azzal gondja, ha csak kb. 2-3 év múlva leszünk szülők. Normális hangvételű válaszokat írjatok, kérlek!
2020. jún. 28. 21:24
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
79%
Te bolond vagy!
2020. jún. 29. 06:40
 22/54 anonim ***** válasza:
74%
Ha ez jött ki a swotból, inkább tanulj még róla.
2020. jún. 29. 06:49
 23/54 anonim ***** válasza:
36%

Gyilkos!

Sose legyen gyereked!

Meg se érdemled!

Senkit nem győztél meg!

Majd nyugdíjas korodba megveregetheted a vállad egyedül!

2020. jún. 29. 06:52
 24/54 anonim ***** válasza:
77%

Nem is értem, hogy minek kéred ki mások véleményét amikor már látszólag döntöttél.

Majd megbánod idővel.

2020. jún. 29. 06:57
 25/54 anonim ***** válasza:
15%
Karrier. Nem kell foglalkozni a sok agymosott anyukával itt. Fogalmuk sincs mennyi munka van abba hogy ide jutottál. Gyereket szülhetsz később is, de anyaként, pár év a pályán kívül.. kétszer ennyi idő lesz ide eljutni ahol most vagy.
2020. jún. 29. 07:13
 26/54 anonim ***** válasza:
80%

Bàr biztosra veszem, hogy kamu, de most úgy vàlaszolok, mintha igaz lenne.

Egy aljas,semmirevaló nő vagy. Ennyi ès nem több.

Nem tudom elképzelni sem, hogy valaki ilyet tényleg megtegyen a tervezett, vàrt gyerekével. 30 hetes vagyok a 2. babàmmal ès nagyon szíven ütött ez a törtènet ( mèg ha kitalàlt is).

2020. jún. 29. 07:21
 27/54 anonim ***** válasza:
72%
Remélem nem esel többet teherbe, mert nem vagy anyának való.
2020. jún. 29. 07:24
 28/54 anonim ***** válasza:
76%

Tudod, hol bukik a történeted?

Egy ilyen karrierista nő nem esett volna teherbe, amíg el nem éri a vágyott célt.

2020. jún. 29. 07:28
 29/54 A kérdező kommentje:
Nem viccelnék ilyesmivel soha. Semmi előjele nem volt a kollégám felmondásának, annak végképp nem, hogy a főnökön engem akar a helyére, úgy, hogy jóformán én vagyok a legfiatalabb a cégnél (bár egyetemista korom óta itt dolgozom). Ha tudtam volna előre, akkor teljesen máshogy alakult volna minden és eltoltuk volna a gyerekvállalást. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy ilyen lehetőségem sosem lesz mégegyszer, ezért tanultam, képzetem magam, ebben a formában ez egy visszautasíthatatlan ajánlat. Szerettem volna karrieremet egyengetni és gyermeket is, de józan belátással muszáj választanom, mindkettőt jelenleg és főleg a szülést követően nem tudnám teljes értékűen ellátni. Bizonyos tapasztalatom van a gyermekekkel, sokszor szokott nálam lenni hétvégente a keresztfiam, illetve a szomszéd kisfiúra is számtalanszor én szoktam vigyázni. Tényleg szeretem a gyerekeket és jól ki is jövök velük, tehát nem vagyok az a tipikus karrierista nő, akinek a gyermekvállalás nem szerepel a céljai között.
2020. jún. 29. 07:48
 30/54 anonim ***** válasza:
83%
Ne üljetek már fel ennek. Kamu.Pont azért csinálja, hogy habzó szájjal neki essetek, ő meg jót röhögjön
2020. jún. 29. 07:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!