Egyetértetek ezzel az állítással? (Meddőség, lombik)
Egy kolléganőmmel beszélgettem nemrég, akinek az az álláspontja, hogy a természet/Jóisten azért nem ad mindenkinek lehetőséget a teherbeesésre, mert bölcs, tudja, hogy alkalmatlan lenne a szülői feladatok ellátására, így hullik ki a "férgese".
A lombik az ebbe való totális beavatkozás és mint olyan egy bűnös cselekedet, ami nem marad büntetlenül, sosincs jó vége, már ha egyáltalán sikerül a fogantatás, ami nem véletlenül csak pár százalék beültetésenként. Felmerül a kérdés, hogy akkor azok akik sokadik abortuszukon esnek át, vagy kidobják a kukába a gyereküket, azok miért alkalmasabbak, és szerinte azért, mert amúgy alkalmasak lennének, csak hiba csúszott a gépezetbe.
Mi a véleményetek? Nem kérek trágárkodást, csak kíváncsi vagyok.
Miért kell jelenteni a válaszom? Nem tetszik a véleményem?
Igaza van a barátnődnek.
Senkinek sincs joga istent játszani!
Nos, nem ilyen durván, de igen, én egyetértek vele.
Én ugy gondolom -es kiemelem megegyszer, ÉN ÚGY GONDOLOM , tehát abszolút szubjektív vélemény- hogy ha nem sikerül természetes uton a gyermekvállalás, akkor azt nem kellene erőltetni. De azt is hozzá teszem, nekem van gyerekem és nem volt nehézség a teherbeesessel sem. Lehet ha nem így lenne, másként gondolnám.
De az, hogy én így gondolom, még mindig egy személyes gondolat, nem azt jelenti, hogy elítélem azt, aki lombikra megy, vagy hogy be kellene tiltani, vagy hogy alkalmatlan lenne szülőnek az, akinek csak így sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!