Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mióta tudjuk, hogy kisfiúnk...

Mióta tudjuk, hogy kisfiúnk lesz egyetlen név sem tetszikm. Volt más is ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Ha teljesen őszinte akarok lenni igazából nem is gondolkoztam soha kisfiú neveken, mert biztos voltam benne, hogy egyszer majd lányom lesz. Most egy kicsit sokkolt, hogy fiúnk lesz és talán emiatt van,de hiába nézegetjük a neveket már napok óta, egyik sem tetszik. Régebben tetszett az Ádám és a Levente, de a Levente nem illik a vezetéknévhez, az Ádám pedig már nem tetszik annyira, a páromnak meg főleg nem. Szerintetek ez majd változik idővel? Időnk még van bőven, de sose rajongtam egyetlen fiú névért sem és így nehéz lesz választani. A páromnak több név is tetszik, de egyiket sem adnám igazából. Hogyan választott, akinek kevés név tetszik alapjáraton?
2020. máj. 10. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a fiú név már 13 évvel a születése előtt megvolt, de soha nem volt opció, hogy lányom is lehet. Hát megszívtam, az első lány lett, így a számomra legkevésbé rossz nevet kapta a listáról. 7 év telt el, de még ma sem úgy vagyok vele, hogy jajj de szép, hanem hogy 'jólvanaz'
2020. máj. 10. 22:12
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Mit szólsz a Kornél-hoz?
2020. máj. 11. 22:49
 13/13 anonim válasza:
28%

Nekem pont fordítva van, a fiú nevek jobban tetszettek pl:

Vince, Csongi, Olivér, Samu

2020. máj. 23. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!