Anyukák, van aki ilyen helyzetben volt/van?
Nagy merészség a mai világban úgy felmondani, hogy nincs másik munkahely. Én azt csináltam volna a férjed helyében, hogy jelentkeztem volna az új helyre és ha sikerül a felvételi, csak akkor mondtam volna fel. így nem lenne fizetés kiesés sem. Mert mi van, ha mégsem veszik fel? De ez már mindegy.
Nem voltam még hasonló helyzetben, bár a párom már volt úgy, hogy fel akart mondani, külföldre akartunk menni dolgozni 1-2 évre, de aztán nem engedtem neki, mert 16 évet nem rúghat fel. Mert mi van, ha mégsem jön össze a külföldi munka, stb... Meg hát jött a gyerkőc, így tárgytalan lett a dolog.
Addig nem veszik fel máshová, amig fel nem mond a másik helyen.
VOLT VALAKI HASONLÓ HELYZETBEN?
Nem egyértelmű, mert az alap felmondási idő az MT szerint 30 nap. Annyi azért a mai világban nem biztos, hogy elég a munkakeresésre sajnos. Legyen szerencsétek, és a 2 hónap legyen neki elég, én drukkolok. De akkor is merészség, ha családod van és gondoskodnod kell róluk.
Ha 20 éves vagyok, és nem kockáztatok semmit, még akkor sem biztos, hogy megtenném... így meg tuti, hogy nem. Nem csoda, hogy stresstelsz, én is stresszelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!