Mit tudok tenni egy ilyen helyzetben? Valakinek hasonló helyzetben volt már része? Ez miért van?
A terhességem 22. hetében járok. A baba nem volt tervezett, mégis őrült boldogan vártuk a párommal, egy pillanatig sem merült fel bennünk a kérdés, hogy megtartjuk-e. Boldogok voltunk egészen tegnap estig, ugyanis mikor a párom hazajött, leültetett és elmondta, hogy Ő még nem áll készen, nem tudja, hogy egy kisgyerekkel mit kell kezdeni, nem érzi magáénak, nem tud azonosulni a babával, nem tudja ugyan olyan örömmel várni, mint pár héttel ezelőtt. Azt is hozzáfűzte, hogy a kapcsolatunk is megváltozhat majd a sok feszültségtől a kialvatlanság miatt és nem tudja, hogy mi lenne a helyes, de Ő jelen pillanatban még nem akar apa lenni.
Engem nagyon bántottak ezek a szavak, mert én várom ezt a babát, de nem csak az enyém, hanem az övé is és a legjobb az volna, ha mind a ketten továbbra is ugyan annyira tudnánk neki örülni, mint eddig. Nem tudom, hogy mitől változott meg ennyire a véleménye, pár hete még Ő is örült neki, erre tegnap így állít haza...
El vagyok keseredve. :(
Még változhat a véleménye, vagy ne is reménykedjek?
Biztos,hogy változni fog a véleménye.Főleg amikor majd a karjaiban fogja tartani.Szerintem most gondolt bele igazából mivel jár a gyerek,család,apaság és egyszerűen megijedt:)
Milyen idősek vagytok?
2. Vagyok! Bocsi nem tudtam befejezni .
Ő meg akart már velem valamit amihez nem volt kedvem . Mint a szex mint a csókolozás stb...
34 hkm 4 éves kislány anyukaja
Ha megszületik a baba, hidd el, hogy ő lesz a legnagyobb rajongója!
Az én férjem hasonló volt, de ez inkább az elején volt. SŐT!!! Nemrég tudtam meg egy beszélgetés alkamával, hogy amíg meg nem született a gyerek, és nem látta, h hasonlít rá ő el sem hitte, hogy tőle van!!! Szerinted ezt mennyire jó hallani?? Bele sem merek gondolni, hogy milyen érzéseket táplálhatott addig iránta... . Egyébként, mikor már ki lehetett tapintani a babát a hasamban, akkor egyre jobban elkezdett érdeklődni iránta. Beszélt hozzá, mesélt neki, simogatta.
Mikor kiderlt, h terhes vagyok ő azt akarta, hogy vetessük el, mert nincs pénz, túl sok kötöttséggel jár stb. stb. Én kerek perec megmondtam neki, hogy" nem ! Ha nem tetszik, akkor leléphetsz apukám. Tessék, itt a lehetőség. Éljél vele! Ha van bőr a képeden lemondani az asszonyodról és a GYEREKEDRŐL. Mert ez te felelősséged is mostmár. " Valami hasonlót mondtam, de én is elkeseredésemben. Aztán mégis velünk maradt. És most már ő is rájött arra, hogy mennyire érdemes volt végigcsinálni ezt az egészet, mert imádja a lányát. A világon mindennél jobban szereti. Én biztos vagyok benne, hogy ez nálatok is így lesz! Csak kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!