Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki volt már ilyen helyzetben,...

Aki volt már ilyen helyzetben, kérem segítsen, hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kislányomat teljesen ellenem fordította az apja és a nagymamája.5 évvel ezelőtt a férjem megcsalt a legjobb barátnőmmel,aztán elhagyott minket.4 évig egyedül neveltem a lányomat,minden segítség nélkül.aztán hazajött az apja,de a helyzet rosszabb lett,mert továbbra sem segített,és velem tartatta el magát.Megjártam a családja,és miatta a pszichiátriát is.Aztán elegem lett,és elhagytam.Ekkor a nagymamával úgy döntöttek,hogy kell nekik a gyerek,akinek szerintük nincs szüksége anyára.Mindent megpróbáltam már a kislánynál,de utál engem,és hallani sem akar rólam.Mit tehetek,hogy vissza kapjam?Vagy hagyjam,hogy az idő nekem dolgozzon,és várjak amíg elég idős lesz ahhoz,hogy átlássa,hogy amit most tesznek,az nem az ő érdekeit szolgálja???
2009. okt. 19. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a kislányod? Mert ha pici még (általános iskolás), akkor nem hagynám. Nyilván oda fog húzni, ahol nem nevelik őt és azt csinál amit akar. Aztán majd jön a kamaszkor és apuka rájön, hogy elrontotta és akkor majd visszakapod, hogy kínlódj vele. Mert akkor nevelni már nagyon késő lesz és keserves. Semmiképpen se hagyd magára. Akármi is történik, mindkettőtöket rendszeresen kell lásson. Ne kockáztasd meg azt, hogy úgy érezze a gyerek, hogy elhagytad. Akkor ugyanis egy életre elvesztetted őt...
2009. okt. 19. 10:15
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben elmennék a gyámügyre, és szépen elmesélnék mindent. Ott adnak majd neked tanácsot, hogy mit tegyél.
2009. okt. 19. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!