Baj az, hogy nem maradok a gyerek mellett a házban, ha alszik?
Igen jó a bébiőröm.
De már bánom hogy írtam ide, a tökéletes szuperanyuk gyakoris társaságába. Ti szoktatok bármit is csinálni azon kívül hogy egész nap a gyerek seggében vagytok?
Mindegy megyek is és maradok továbbra is ilyen felelőtlen és nem azon agyalok hogy mibe fog belehalni miközben békésen alszik a biztonságos kiságyban, a bababiztos szobájában.
9, azért nem kell sztem túltolni. Ilyen alapon mászókára se mehet a gyerek.
El tudom kèpzelni, hogy az anyuka vmiért elrohant a boltba, ebben a járványidőben talán így volt a legjobb. Ha a bébiőr elér addig, nem olyan gáz.
Nekem a szomszédnak kellett naponta vérhigító szurit adni, pár hetes volt a babám, hideg január volt. Nekünk nincs bébiőrünk, de volt, hogy átsprinteltem keg vissza, ami kb 1 perc volt, mert már előre szóltam, hogy nyissanak és készítsenek elő mindent, miközben aludt a babakocsiban.
Soha nem hányt, nem is volt bukós a gyerekem, persze van rá matematikai esély, hogy pont akkor belefullad a hànyásába, de egy 14 hónaposnál ez nem olyan valószínű, ennyi erővel én is megfulladhatok a hányásomban álmomban.
Meg napközben is ide-oda mászkálnak a gyerekek a házban, ahol lèpcső van, ott azon is, ha már nagyobbak, nem lehrt lekötözni őket. Az orrod előtt is leeshet a lèpcsőről és szétcsaphatja a fejét, 2 vagy 5 évesen is. Minden pillanatban csak Isten tud ràjuk vigyázni.
Szóval itt a szomszédok is szerintem kicsit foglalkozhatnának magukkal. Nem szeretem az ilyeneket. Biztos nem fér bele a világukba, hogy egy anya napozhat a kertben. Rólam azért suttogtak, hogy hordozóban sétálok a csecsemővel.
Kertes házban lakunk mi is és el sem tudom képzelni, hogy ott gubbasszak a szomszéd szobában míg alszik/aludt. Ott a bébiőr, kamera, egy csomó olyan kütyü ami pont az ilyen felügyeletet segíti.
Aki ezzel nem ért egyet, azt nem értem. Pl én baromi jó alvó vagyok. Ha a babám a másik szobában alszik és éjjel nem ébredek fel arra ha megfordul, akkor már rossz vagyok? A sírás más dolog. Soha ne történjen ilyen, de sajnos a légzésfigyelő hiányában akár éjjel is történhet nagy baj, amire nem ébredünk fel. És sokaknak nincs figyelőjük. De ne történjen ilyen tragédia, viszont példának tökéletes. Az hogy délután távolról figyelve kint napozik a szülő, semmi hibát nem feltételez.
Meg én kevés embert tudok, aki a babakocsiba is tesz légzésfigyelőt, mégis sokan leeresztenek egy textilpelust elé, ha elalszik a gyerek séta közben.
Vagy ha már nagyobb és kifelé van fordítva.
Simán elvileg ott is meghalhat, 4 perccel a légzésmegállás után már nincs élő agysejt.
Tragédia mindig történhet, nyilván jó csökkenteni a valószínűségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!