Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baj az, hogy nem maradok a...

Baj az, hogy nem maradok a gyerek mellett a házban, ha alszik?

Figyelt kérdés
14 hónapos lányom, általában fél 7-kor kel, délelőtt játszik önállóan, vagy nekem "segít" főzni és takarítani, játszunk a kertben majd ebéd után kb 2 órát alszik a szobájában, egyedül. Utána pedig játszunk egész délután együtt és 8-kor megy aludni. A fülembe jutott, hogy mennyire szidnak a környéken, mert amikor alszik a kicsi én a kertben napozok/olvasok/sörözgetek(!! Kizárólag alkoholmentes radlert iszok🤦‍♀️) és nem figyelek rá. Igen beláltnak még az udvarra, körbeültettük a kerítést kúszónövényekkel, de időbe telik mire megnő. Meg mekkora felelőtlen vagyok, hogy én ilyenkor elmegyek boltba, ami 2 házzal van odébb és 10 percen belül otthon vagyok. Tényleg mellette kellene ülnöm vagy ki sem jönni a házból amikor alszik?
2020. ápr. 11. 12:49
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem azzal, hogy a kertben vagy míg mondjuk a nappaliban alszik, azzal semmi baj nincs. Csak a füled legyen szabad, meg ne barangolj el messzire a kertben, legyél a közelben.

Viszont a bolttal én sem értek egyet.

2020. ápr. 11. 12:51
 2/49 A kérdező kommentje:
Van bébikamera, látom amikor felébred.
2020. ápr. 11. 12:51
 3/49 anonim ***** válasza:
20%
Baj, mert sem a boltból, sem a kertből nem hallod, ha valami baja van. Például belefullad a saját hányásába, vagy megcsípi egy darázs amire allergiás, és meghal. Ezekre szerencsére kicsi az esély, de jobb, ha hallótávolságon belül van valaki, vagy bébiőrt tesz mellé.
2020. ápr. 11. 12:53
 4/49 anonim ***** válasza:
86%
Boltba elmenni valóban felelőtlenség.
2020. ápr. 11. 12:56
 5/49 anonim ***** válasza:
93%

Én is ki szoktam menni a házból a kertbe dolgozni, vagy a kislány alszik kint, amíg bent dolgozom. Ezekkel semmi gond, főleg ha bébiőr is van.

A bolt az necces szerintem, ilyet sose csináltam.

2020. ápr. 11. 13:00
 6/49 anonim ***** válasza:
72%

szerintem egyikkel sincs baj.

A bolt 2 háznyira van, a bébikamera hatósugara beleférhet. Ennyi erővel, ha a konyhában matatok is belefulladhat a saját hányásába, és nem venném észre.

Napozz nyugodtan, kertészkedj, de legyen nálad bébiőr vagy hagyd nyitva az ablakot. Szerintem.

2020. ápr. 11. 13:00
 7/49 anonim ***** válasza:
36%
Végülis nem mindenkinek fontos, hogy életben maradjon a gyereke.
2020. ápr. 11. 13:11
 8/49 A kérdező kommentje:
Értem. Érdekes. Az utolsó válaszoló pedig menjen a francba az idióta válaszával.
2020. ápr. 11. 13:18
 9/49 anonim ***** válasza:
80%

Lehet negatív lesz az első mondatom, de...

Úgy bírom, amikor sok anyuka odateszi, hogy kimegy a boltba, DE... De de de de csak 10 perc... 🤦‍♀️ Nem, kerdezo, boltba nem megyunk, otthon is barmi tortenthet, ami miatt a kertbol is keso beszaladni, nem hogy a boltbol. Miert nem tanultok olyanoktol, akiknek a gyereke az ablakbol esettki, mert anya, de csak a boltba szaladtma ki... Meg dee de devan bebikamera.. Igen, az arra jo, hogy a masik szobabol nezzed, nem a boltbol.

Normalis valasz pedig, ha lazítasz a kertben meg bent alszik, azzal nincs gond, de azert hagyjuk mar, hogy kiszaladsz a boltba...

2020. ápr. 11. 13:19
 10/49 anonim ***** válasza:
72%
Ja, es valószínű ez lehet a fő oka, hogy felelotlennek tartanak. Teljesen jogos.
2020. ápr. 11. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!