Baj az, hogy nem maradok a gyerek mellett a házban, ha alszik?
Szerintem azzal, hogy a kertben vagy míg mondjuk a nappaliban alszik, azzal semmi baj nincs. Csak a füled legyen szabad, meg ne barangolj el messzire a kertben, legyél a közelben.
Viszont a bolttal én sem értek egyet.
Én is ki szoktam menni a házból a kertbe dolgozni, vagy a kislány alszik kint, amíg bent dolgozom. Ezekkel semmi gond, főleg ha bébiőr is van.
A bolt az necces szerintem, ilyet sose csináltam.
szerintem egyikkel sincs baj.
A bolt 2 háznyira van, a bébikamera hatósugara beleférhet. Ennyi erővel, ha a konyhában matatok is belefulladhat a saját hányásába, és nem venném észre.
Napozz nyugodtan, kertészkedj, de legyen nálad bébiőr vagy hagyd nyitva az ablakot. Szerintem.
Lehet negatív lesz az első mondatom, de...
Úgy bírom, amikor sok anyuka odateszi, hogy kimegy a boltba, DE... De de de de csak 10 perc... 🤦♀️ Nem, kerdezo, boltba nem megyunk, otthon is barmi tortenthet, ami miatt a kertbol is keso beszaladni, nem hogy a boltbol. Miert nem tanultok olyanoktol, akiknek a gyereke az ablakbol esettki, mert anya, de csak a boltba szaladtma ki... Meg dee de devan bebikamera.. Igen, az arra jo, hogy a masik szobabol nezzed, nem a boltbol.
Normalis valasz pedig, ha lazítasz a kertben meg bent alszik, azzal nincs gond, de azert hagyjuk mar, hogy kiszaladsz a boltba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!