Mikortól vigyázott néha valaki a gyerekre? Mikortól volt időd a gyerek mellett magadra?
Mikor tudtatok kettesben lenni néha a férjeddel?
Kinél mennyi idősen jött ez el?
Nekem első perctől fogva. Minden héten jött anyukám és vigyázott a fiúnkra, amikor heti 1x1 órára el kellett mennem a pszichológushoz. Hát nem volt egyszerű itt hagynom, de nem volt választásom.
Kettesben? Este amikor elalszik a kicsi.3 hetes volt amikor kettesben ügyet intézni mentünk. De olyan igazi kettesben lenni-vacsora, mozi, akár egy séta, olyan nem volt még. 35N, 34F, 6hós kisfiú
Jó alvók, így az első perctől volt időm magamra. Onnantól, h kb fél évesen a napirendjeiket is sikerült összehangolni, akár 2-3 óra is, amíg alszanak. 😊 Kettesben vagyunk minden este fektetés után, elmenni nincs igényünk.
Akkor lettek anyukámra hagyva, amikor a kistesók miatt nőgyógyászhoz meg laborba mászkáltunk, egyébként sosem. “Nyaralni” szoktak anyukámnál, de sosem egyszerre 4-en, a kicsiket még nem is engedném.
Ha lenne rá igényünk, akkor a szopi abbahagyása után mentünk volna/mennénk, szerintem havi 1-2 alkalom beleférne anyukámnak. Más nagyszülő nincs. 😊
Első perctől fogva úgy szoktattuk hogy a nagyik is vigyáznak rá időnként. Kezdetben lefejt tejet kapott, aztán tápszerezni kellett, így már az etetés se volt gond.
Kb 5 hónapos korától fél napokra is anyukámnál tudom hagyni. Kettesben esténként vagyunk de ha elakarnánk menni se lenne probléma. Magamra is bármikor tudok időt szakítani, a férjem is maximálisan tud rá vigyázni így barátnőzni is tudok.
2 hetes volt, amikor elmentünk egy közeli cukrászdába és anyum vigyázott rá otthon. Természetesen végig aludta.
2 hónapos volt, amikor ott is aludt nála, másnap mentünk érte.
Időm mindig is volt mellette, max a tevékenységekre szükséges idő nem volt elegendő. Pl tudtam naplót írni, kádban fürödni, körmöt lakkozni, kávézóba menni (jó partner volt hozzá, nem volt nyűgös). De úgy igazán kimenőn - amikor nem a férjemmel mentünk randizni -, úgy igazán 1 éves kora körül voltam, amikor egyedül mentem be a városba magamnak programot csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!