Gyerek mellett milyen időközönként takarítok?
Kicsit elirtam
*takarítotok (ti)
Szinte minden nap kell a minimumot. 16 hónaposom van, próbálkozik egyedül enni, játékok minden féle, mindent össze rajzol.
Viszont mostmar segít. Adogatja a ruhákat amikor teregetek, hozza oda amikor hajtom össze, amikor kedve van szedi össze a játékokat :)
A miénk 14 hónapos. Sokat van a földön, mert még mászik. Így porszívózni, felmosni naponta szoktunk. Ezt a férjem intézi. Ilyen nagyobb takarítást, hogy mindent letörölgetni kéthetente, ha itt van anyukám. Mosogatni minden nap szoktam és főzni is. Vagy kétnaponta, ha úgy marad.
Szerencsére megtudjuk oldani, nem élünk piszokban, pedig nagy kertes házunk van. Régen laktunk 60nm-en, na ott sokkal hamarabb megvoltam mindennel. Igaz akkor még nem volt gyerek.
1-2 naponta porszívózok, felmosok, mert 5 hónapos és sokat van a földön. Port törölni hetente 1-2 alkalommal szoktam és a fürdőt takarítani is. Mosogatni minden nap,ha kell 2xis. Főzni 2-3 naponta szoktam, annyit, ami elég ennyi időre.
Mosni kB 3 naponta szoktam.
Hétvégén, ha úgy alakul a férjem is besegít. Illetve sokszor ő készíti el a vacsit.
5 hónapos a lanyom
-porszivozas 2 naponta (vettem egy alliporszivot meg terhesen, aksis, könnyű)
- mosogatás naponta, főzés 2-3 naponta
- fürdő, WC heti 1x hétvégén
- terasz heti 1x hétvégén
- mosás kB 2 naponta, de van szárítógép, így nem teregetek, vasalok
Minden nap valamit.
Felmosás csak hetente az egész lakásban... szeretném gyakrabban, de nem megy.
/ konyha-étkező-előszoba van, hogy naponta is.. igény szerint.. sár.. főzés pacsálósra sikerült-e... vagy a gyerek maszatolt-e/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!