Volt e valakinek alvásproblémája a gyerek mellett? Mi a megoldás?
Másfél éves kislányom legkésőbb 10kor elalszik, viszont én nem tudok. Fáradt vagyok de kb 1 hónapja van ez hogy éjszaka 2 előtt nem tudok elaludni. Fekszem de csak forgolódok. Mikor végre elaszom rá 1-2 órára ébred a gyerek, akkor megint nem tudok vissza aludni csak 1-2 óra múlva. A gyerek pedig 7-7:30kor kel. Ilyenkor már persze tudnék aludni... Többször előfordult hogy felkelt a gyerek magam mellé vettem és csak úgy a semmiből elaludtam amíg ő evett. Bababiztos a terep de az ördög nem alszik...
Teákat próbáltam de semmit nem segít, magnéziumot is szedek.
Jelen
5 hónapos a fiam, általában jókat alszik. Én meg örülök, ha el bírok aludni. De ha el is aludtam, 1-2 óránként felébredek. Már nagyon unom. Bár szerencsére fáradt így sem vagyok. De akkor is idegőrlő. Ráadásul mindenki alszik, el se tudom foglalni magam
Én sem alszom jól, 4 hónapos a kislányom. Alszik egész éjjel, nagynehezen elalszok én is, de olyan éberen alszom, hogy bármilyen kis neszre felriadok. Nem túl pihentető, napközben meg (mikor a kicsi alszik) egyszerűen nem tudok elaludni.
Remélem az idő megoldja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!