Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy oldjátok meg, hogy ne...

Ti hogy oldjátok meg, hogy ne kerüljön ilyen botrányosan sokba a gyerekvállalás?

Figyelt kérdés
Mostanában gondolkozom ezen. Próbáltam számolgatni. Bementem egy nagy webshopba és pakolgattam a kosárba, ami alap textilpelustól kezdve bababútorig és nem állt meg 7 számjegy alatt. ha nem rettentett volna el ez, biztos 2 millió ft felett jön ki az összeg... és csak a holmikra. Hogy lehet ezt kihozni anyagilag?
2019. nov. 28. 07:39
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
0%
48-as, nekem az az elvem, hogy az ùjszülöttnek az anyja mellett a helye. Az igèny szerinti szoptatàs ìgy teljesen termèszetesen illeszkedett a napi ritmusunkba. Biològiailag is ez a termèszetes, minden főemlősnèl hordozó utòdgondozàst lehet megfigyelni, amibe beletartozik az ùjszülött ès az anya fokyamatos testkontaktusa. Az anyàtòl valò elvàlasztàs stresszhormonok termelődèsèt valtja ki az ùjszülöttben, ami kàros elvàltozàst okoz az idegrendszerben.
2019. nov. 28. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!