Teljesen tönkretesz. Hogyan ne vágyjak gyerekre?
Miért tolódik?
Pl ha meddoseget okozó betegsége van, logikus lenne már idén bele vágni, ugyanis esélyes h nem sikerül sem elsőre sem másodjára...
Ez a saját lakásba szülünk csak egy magyar beidegződés. Értem én a biztonság iránti igényt emögött, de azért lehet kicsit rugalmasabban kezelni. (Mi külföldre költöztünk, albiban lakunk, hitel van a kocsin, de a héten érkezik a fiam)
Illetve ahitel nem egy ördögtől való dolog, persze értem én, hogy a deviza hitel esete is beégett az emberekbe. (apám is megszívta) De itt megintsak körültekintőnek kell lenni és használni ezt az eszközt. (ha 2-3 év múlva megvana teljes lakás ára, akkor már most se lenne olyan sok hitel. 5-10éves visszatörtlesztéssel azért egész magabiztosan bele lehet vágni)
Tehát az igazi akadály, szerintem csak a jelenlegi gondolkodásotok. Át kell beszélni.
Vigyázz a lányaimra 2 napot, amikor épp talonykórjuk van. Egy időre tuti elmegy a kedved a szüléstől.
De őszintén? Nem tehetsz ellene semmit. Ha csörög a biológiai órád, akkor csörög. Segíts be kisbabás ismerősöknek. Nekik jól esik a segítség, és talán neked is könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!