Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jár e erre a házra 4 gyerekre...

Jár e erre a házra 4 gyerekre a csok?

Figyelt kérdés

Adott egy 2 szintes cikra 130m2 ház. 6 szobás+2 fürdő ,konyha, wc. Amit a neten találtam leírást annak megfelelne. A kérdés az lenne hogy az alap kritériumok mellett van e valami más. Csak 1 szobának 12m2 nek kell lennie vagy mind a 4nek?

A wc a fürdővel van együtt. Mind a 2 fürdőben van 1-1 wc is.

Lehetőleg olyan válaszoljon aki otthon van a dologban. Tippekre, szerintemre most nem akarok figyelni. Ez azért fontos mert a ház 26.000.000 Ft , mire kijön a banki érték becslő addira nekem már sokat ki kell fizetnem az ügyvédnek. Nem akarok pénzt veszíteni.

2019. okt. 28. 03:44
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
És nem gondolod, hogy első körben a banktól kellene megkérdezni ezt? Nem bántásból kérdezem, de itt simán mondhatnak neked fals infót..
2019. okt. 28. 06:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehetőleg olyan válaszoljon aki otthon van a dologban. Tippekre, szerintemre most nem akarok figyelni.

Ez esetben emeld fel a hátsód és menj be egy bankba, akik ezzel foglalkoznak.

2019. okt. 28. 06:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tippekre nem vagy kíváncsi akkor bankot javaslom vagy jogász felkeresését.
2019. okt. 28. 07:01
 4/6 anonim ***** válasza:
96%
Sima csok v. falusi csokot szeretnél? Sima csoknál nagyon sok a feltétel, merre van az ingatlan?
2019. okt. 28. 07:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem bíznám a döntést a 26 milkámról a gyakori népére...
2019. okt. 28. 08:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Voltam bankban. Az összeggel nincs gond. Csak nem mindegy mit igénylek meg. Nem mindegy mi szerepel a szerződésben. Attól függően adja a bank a pénzt is. Ha 2 gyerkőcre vagy 4re igénylem.

Kérdeztem a bankban ők nem tudták megmondani, (elvileg igen mert csak 1 szoba kell hogy 12m2 legyen a többi az mindegy mekkora. Meg hogy a hasznosalap legyen minimum 90m2.) Körbe kérdeztem már pár embert de pontosat senki se tud. Külön fűthető szobák. Konyha kell hogy legyen. Az is minimum m2 ben megadva. Közüzemi dolgok be legyenek kötve, stb. Ez mind rendben van, egyedül a szoba dolog zavar mert erre konkrétan senki nem tudta a választ. De még olyat se mondtak aki megmondaná. Ezért nem akarok érték becslőt kihívni 40.000 ft ért.

Azért köszönöm a válaszokat.

2019. okt. 29. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!