2-3 gyerekesek. Nektek hogy van időtök minden gyerekre?
Figyelt kérdés
Csak 1 babám van, 2 hónapos, de kb semmire nincs időm mellette... Vannak jobb napok, amikor egy túrós tésztát meg tudok csinálni vagy csirkét betenni a sütőbe stb, de máskor pl csak kakilni is úgy tudok, hogy közben keservesen sír. És még csak nem is hasfájós...
Én azt nem tudom megtenni, hogy nem veszem fel, ha sír... El sem tudom képzelni, hogyan lehet ezt másik 1-2-3 gyerek mellett csinálni... Kénytelenek vagytok sírni hagyni? Hogy oldjátok meg a hétköznapokat, amikor egyedül vagytok? Nyilván nem lehet itt valaki minden nap segíteni
2019. szept. 16. 17:02
1/10 A kérdező kommentje:
Ja, és nappal kb semmit nem alszik... csak cicin, de ha leteszem, felébred 10 perc múlva. 1x alszik csak 1-2 órát
2019. szept. 16. 17:07
2/10 anonim válasza:
Úgy, hogy a nagx már 6 éves, így nem kell 0-24ben csak rá figyelni. Amig a kicsi alszik(7hos), addig a naggyal játdzom, ha ébren a kicsi mindkettő ott van, vagy a nagy legózik, udvarozik, akarmi. Mert ebéd után hozom haza, mivel nem alszik mar.
2019. szept. 16. 17:23
3/10 anonim válasza:
Szia! Igaz nekem is csak 1 babám van aki szintén 2 hónapos és szintén nem alszik nappal.Egyedül nevelem. Van egy pihenőszéke amiben hurcolom konyhába...stb.Abban elvan és nem sír csak figyeli,hogy teszek veszek :)
2019. szept. 16. 17:24
4/10 anonim válasza:
Az ember megedződik
Megtanulja beosztani az idejét
És néha megőrül..
Nem véletlen vannak a vicces képek a közösségiportálokon a témában.
2019. szept. 16. 17:33
5/10 anonim válasza:
Nekem ikerlányaim vannak, 7 hónaposak. Az első 3 hónap volt nehéz, utána türelmesebbek lettek, kialakult a napirend, tudták mire számítsanak, mi következik éppen. Az extra fegyverem a Bogyó és Babóca, nyugi nem nézik, hanem hallgatják, Pogány Juditnak nagyon jó hangja van, teljesen megbabonázza őket. Van egy hatalmas járóka a konyha közepén, megszokták hogy ameddig főzök addig ott vannak, látnak engem, "beszélgetek" velük. És az nem sírni hagyás, ha kimész wcre, vagy a tűzhelyhez ugrassz mert odaéghet a kaja, pár percről van szó ennyitől nem lesz lelki sérült, nem hagytad magára.
2019. szept. 16. 18:01
6/10 anonim válasza:
Nekünk egy 2,5 éves és egy 7 hónapos van. Belejön az ember, kitapasztaltuk. Tényleg nehezebb, mint eggyel volt, fôleg, hogy a nagyobbiknál dackorszak van. De még így is azt mondom, hogy nem vészes, inkább az elejèn legyen nehéz, de örülök a kis korkülönbségnek.
Nálunk alap, hogy az apjuk is kiveszi a részét. És nem tagadom, a nagyszülôk is szoktak segíteni, tehermentesíteni.
2019. szept. 16. 18:26
7/10 anonim válasza:
Nemrég voltunk látogatóban hármasikres rokonoknál. Elég jól bírják, úgy láttam. Hétközben persze van segítségük, ha kell, akkor hétvégén is, de olyankor anya-apa ugyanúgy foglalkozik az összes gyerekkel. És segítség ide vagy oda, szoptatni csak az anyuka tudja őket, szóval hamar kialakult a napirend. Másképp nem lehet. Egy gyerekkel is lehet napirendet kialakítani - sőt, kell is. Egyáltalán nem kell 0-24-ben szórakoztatni egy babát.
2019. szept. 16. 19:30
8/10 anonim válasza:
Ugyanmár, türelem. Még csak 2 hónapos a babád. Még az úgynevezett negyedik trimeszterben vagy. Teljesen természetes és normális, hogy még 0-24-ben rajtad akar lenni a gyerek. Nálad érzi magát biztonságban, neki te vagy a világa, a mindene. A hordozókendô egy nagyon hasznos segédeszköz (személyes véleményem szerint a babakelengye legfontosabb darabja. Minden más csak opcionális dísz). Többedik babával úgy néz ki, hogy a baba rád van kötve, és csinálod a dolgod.
2019. szept. 16. 20:00
9/10 anonim válasza:
En rossz anya vagyok de nincs idom mind a harom gyerekre. A kicsi annyira anyas, hogy ot percet nem bir ki nelkulem. Igy a a ket nagyobb tesoval hetvegente toltok idot kettesben, harmasban mert az apukajuk vigyaz a kicsire. Hetkozben az apjuk van a ket nagyobbal
2019. szept. 16. 20:28
10/10 anonim válasza:
Ugy, hogy megoldjuk, ami a feladatunk... mindenkinek nehéz volt 1 babával is, valahogy megis sikerül hárommal is :))
Szulsz meg 1-2 gyereket es nem fogod érteni hogy egy gyerekkel mi a francban faradtal el :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!