Miből tudja egy nő, hogy készen áll a gyerekre?
Azt nem tudom mások hogy érzik, hiszen nagyon sokan szülnek bele a vakvilágba, bizonytalan kapcsolatba, nyomortanyára.
Én mindig is gyerekközpontú voltam, ilyen a beállítottságom, viszont csak akkor mertünk férjemmel vállalni, amikor úgy éreztük, hogy most már minden körülmény adott hozzá.
Senki sem tudja, hogy készen áll, csak, ha már a gyerek betöltötte a 20at.
Akinek nincs gyereke, nem tudja felmérni, mivel járhat, akinek van gyereke, nem tudja felmérni, milyen lehet más temperamentumú gyerekkel.
Szerintem senki sem áll készen gyerekre, nem tudja, mit oszt a sors, de ha már ott van, meg fogja mindenki próbálni.
Onnantól, hogy megpróbálod a tőled telhető legtöbbet adni, már készen állsz, de aztán csak 20 év múlva derül ki, hogy valóban készen álltál e.
Jó anyákat nem utál, nem kerül a felnőtt gyerekük, nem haragszik rájuk x éves sérelmekért.
Meg lehet nézni az ismerőseidnél, hány anya hitte évekig, hogy csodálatosan felkészült, aztán mégsem.
Mintha mozaikot raknál, csak a végén látod, hogy képes voltál e a feladatra, addig elég, hogy megpróbáltad.
Én akkor tudtam, amikor már kb semmi más nem járt a fejemben, csak ez...
Aztán amikor megszültem, hetekig úgy éreztem, én erre még nem voltam kész :D Pedig kevés anyuka van, aki nálam jobban felkészült előre a nehézségekre :D De átélni egész más volt. Aztán eltelt pár hét, és minden sokkal könnyebb lett, és elkezdtem végre élvezni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!