Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miből tudja egy nő, hogy...

Miből tudja egy nő, hogy készen áll a gyerekre?

Figyelt kérdés
Jelenleg két véglet között tengődöm, olyan időszakaim vannak, hogy például fél éven keresztül máson sem jár az eszem, csak hogy azonnal gyermeket akarok aztán át kapcsol és fél évig, úgy vagyok vele, hogy még évekig nem szeretnék. Miért érzek így?

2019. szept. 19. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Azt nem tudom mások hogy érzik, hiszen nagyon sokan szülnek bele a vakvilágba, bizonytalan kapcsolatba, nyomortanyára.

Én mindig is gyerekközpontú voltam, ilyen a beállítottságom, viszont csak akkor mertünk férjemmel vállalni, amikor úgy éreztük, hogy most már minden körülmény adott hozzá.

2019. szept. 19. 10:06
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is volt ilyen időszakom úgy 20 éves korom körül. Én elhalasztottam a dolgot, és csak akkor vállaltam gyereket, amikor már biztosan akartam. Igaz, ez a vágy jó 10 évvel később jött.
2019. szept. 19. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk onnan, hogy nem csapong.
2019. szept. 19. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Senki sem tudja, hogy készen áll, csak, ha már a gyerek betöltötte a 20at.

Akinek nincs gyereke, nem tudja felmérni, mivel járhat, akinek van gyereke, nem tudja felmérni, milyen lehet más temperamentumú gyerekkel.

Szerintem senki sem áll készen gyerekre, nem tudja, mit oszt a sors, de ha már ott van, meg fogja mindenki próbálni.

Onnantól, hogy megpróbálod a tőled telhető legtöbbet adni, már készen állsz, de aztán csak 20 év múlva derül ki, hogy valóban készen álltál e.

Jó anyákat nem utál, nem kerül a felnőtt gyerekük, nem haragszik rájuk x éves sérelmekért.

Meg lehet nézni az ismerőseidnél, hány anya hitte évekig, hogy csodálatosan felkészült, aztán mégsem.

Mintha mozaikot raknál, csak a végén látod, hogy képes voltál e a feladatra, addig elég, hogy megpróbáltad.

2019. szept. 19. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
26%
Mikor terhes lesz.
2019. szept. 19. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor tudtam, amikor már kb semmi más nem járt a fejemben, csak ez...

Aztán amikor megszültem, hetekig úgy éreztem, én erre még nem voltam kész :D Pedig kevés anyuka van, aki nálam jobban felkészült előre a nehézségekre :D De átélni egész más volt. Aztán eltelt pár hét, és minden sokkal könnyebb lett, és elkezdtem végre élvezni is

2019. szept. 21. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!